Magazin > Odnosi in prosti čas
6262 ogledov

To so stvari, ki jih moški med rjuhami sovražijo

seks Profimedias
Drage dame, to obnašanje opustite. Čim prej!

Če ste mislili, da boste moške osrečili že samo s privolitvijo v spolne odnose, ste se zmotili. Tudi oni so izbirčni in kritični …
Obstaja kar nekaj stvari, ki jih ženske med rjuhami počnejo, in moške spravlja ob pamet – a ne na pozitiven način.

To so stvari, ki jih moški sovražijo

1. Hlinjenje orgazma
Da, seks včasih traja predolgo. Mnogo žensk se, da se odreši "muk" in tudi da partnerja osreči, zato odloči za skrajni prijem – hlinjenje orgazma. Če je vašemu ljubimcu odnos pomemben, ga boste s takšnim obnašanjem, če ga bo razkrinkal, prizadeli. Resnica bo nekega dne prišla na dan, četudi bi se vaše igralske sposobnosti lahko primerjale s talentom, ki ga je Vsemogočni poklonil Meryl Streep. Bodite iskreni.

2. Ukazovanje
Nič ni narobe, če mu med seksom dajete navodila, a ne ves čas. Če se bo počutil kot otrok, ki mu je treba ves čas ukazovati, mu boste vzeli vso samozavest.

3. "Si že končal?"
Hujše, od tega vprašanja, je le še vprašanje: "Si že notri?“ Včasih se zgodi, da je akcije že po nekaj sekundah konec. To razumite kot kompliment. Njegova želja po vašem telesu je bila očitno izjemno močna.

4. Pretirano stokanje
Niste porno igralka, zato se vam med seksom ni treba dreti, kot bi vas nekdo dajal iz kože. Bodite pristni.

5. Nekreativnost
Tisti, ki ste v dolgoletnih zvezah, se zavedate, kako pomembna je v spalnici kreativnost. Preizkusite kaj novega.

6. Obsedenost z videzom
Zares verjamete, da je vaš partner med spolnim odnosom pozoren na celulit in vaše 'viseče' dojke? V spolnosti lahko oba uživata le, če sta popolnoma sproščena, zato pozabite na vse napake, ki jih tako ali tako opazite le vi.

7. Prepovedi
Povejte mu, česa si želite in česa ne. S tem ni nič narobe. Težava nastane takrat, ko mu ves čas in brez pravega razloga prepovedujete določene dotike, se otepate novega položaja …

8. Siljenje v stvari, ki mu niso všeč
Obstajajo moški, ki obožujejo umazano govorico, obstajajo pa tudi moški, ki to sovražijo. Ugotovite, kaj mu je všeč in kaj ne ter ga ne silite v stvari, ki ubijajo njegov libido.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.