Magazin > Odnosi in prosti čas
5778 ogledov

Kaj v uho zašepetati partnerju, da bo v spalnici spet divje

seks Shutterstock
Trije stavki, ki bodo poživili vaše spolno življenje.

Ne vrzite puške v koruzo, če se je tudi v vašo spalnici pritihotapila rutina. Z malo truda jo lahko preženete. Predstavljamo vam tri stavke, ki bodo zagotovo razvneli vašega partnerja in v vaši spalnici spet prižgali ogenj strasti.

1. "Včeraj sem imel/a vroče sanje“
Bi radi uresničili svojo spolno fantazijo, a o njej ne upate spregovoriti s partnerjem? O neizpolnjenih fantazijah mnogokrat sanjamo, kar lahko izkoristite za pogovor s svojim ljubimcem ali ljubimko. Vsak se lažje pogovarja o sanjah kot o tem, kaj si med rjuhami zares želi, kajne? No, med pogovorom pa svojemu partnerju le zaupajte, da bi si kaj takšnega želeli preizkusiti tudi v resničnem življenju in ne le v svetu sanj.

2. "Obožujem seks s tabo“
Vsak ima rad komplimente, zato partnerju povejte, katere dotike imate raje. Zato niso potrebne besede … Tudi s stokanjem mu lahko namignete, katere njegove poteze vas med rjuhami najbolj razvnemajo.

3. "Ne nosim spodnjega perila. Komaj čakam, da se vidiva“
To sporočilo mu pošljite, ko je še v službi. Naredil bo vse, da bo delovno mesto lahko zapustil že kakšno minuto prej in pohitel v vaš objem. Moški ljubijo ženske, ki naredijo prvi korak. S takšnim sporočilom mu boste pokazali, da ste samozavestni, poleg tega pa mu boste polepšali dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.