Magazin > VIP
3386 ogledov

Nasveti, da začinite stvari v spalnici, če ste v dolgoletni zvezi

seks, žalost, spor, prepir, ljubezen
Enostavni nasveti, ki jih je vredno poskusiti.

Strast v zvezi ni le stvar sveže zveze, kjer se partnerja ne moreta naveličati eden drugega, pravi seksologinja Cyndi Darnell, ki je spregovorila za Daily Mail. Z bralci britanskega portala je delila nasvete, kako ogenj v zvezi obdržati tudi leta po tem, ko sta že skoraj 'naveličana' eden drugega.

"Pohota je najboljši motivator za seks, a z družinskimi obveznostmi in otroci pohota počasi izgine, zato morate na njej delati in poskrbeti, da jo redno oživljate," je povedala Darnellova, ki pravi, da seksa ne smete nikoli forsirati in da se morate potruditi vzeti čas za intimnost.

"Ni pomembno, kako pogosto seksata. Raje se osredotočita na kvaliteto seksa. Če partner reče, da je po 12-urnem delovniku preveč utrujen, ga v intimnost ne silite," pravi seksologinja: "Partnerji se morajo pogovarjati in si priznati, kaj jim je v postelji všeč. Seks ne sme biti tabu tema. Pri komunikaciji pa pazite, kako določene stvari poveste. Ne recite 'tega ne delaj' ali 'tega ne delaš dobro', ampak partnerja raje usmerite z besedami 'to naredi tako' in ko mu uspe, ko vam bo všeč, partnerja oziroma partnerico pohvalite." Seksologinja pravi, da lahko strast ponovno obudita, če skupaj gledata filme za odrasle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice