Magazin > Odnosi in prosti čas
7051 ogledov

Edini vroči pripomoček, ki ga zares potrebujete, že imate doma!

Seks Shutterstock
Za izboljšanje spolnega življenja vam ni treba zapravljati trdno prigaranega denarja.

Razmišljate o nakupu seks igračke? O vibratorju, raznih obročki in kroglicah? Da bi izboljšali svoje spolno življenje, tega v bistvu sploh ne potrebujete, saj imate najboljši pripomoček že v svoji spalnici. Govora je o vzglavniku.

Predigra
Bodita otročja in se obmetavajte z vzglavniki. To morda ni najbolj romantična predigra, zagotovo pa spada med najbolj zabavne. Vaš libido se bo med ruvanjem med rjuhami zagotovo prebudil.

Pot do točke G
Ženska naj vzglavnik položi pod križ. Tako bo moškemu, ki bo imel med penetracijo več prostora, olajšala dostop do točke G, ki je eden glavnih virov ženskega orgazma.

Pasji položaj
Nekaj vzglavnikov položite enega na drugega in se naslonite na kupček. Pasji položaj bo za žensko tako bolj udoben, saj bodo roke razbremenjene.

Dvig zadnjice
Na kup vzglavnikov se lahko tudi uležete in s tem partnerju olajšate penetracijo v pasjem položaju, saj bo zadnjica dvignjena.

Oralni seks
Klečanje je lahko za kolena boleče. Bolj udobno bo, če boste klečali na zglavniku.

Samozadovoljevanje
Na vzglavnike položite noge in samozadovoljevanje bo takoj bolj udobno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice