Magazin > Odnosi in prosti čas
3080 ogledov

Ti ljudje imajo več akcije v spalnici

seks
Seks že dolgo več ni tabu tema; nasvetov za boljše spolno življenje mrgoli. Ste pomislili na ta enostaven trik?

Tisti, ki so v vezi, imajo več spolnega življenja, to je jasno. Po drugi strani pa veza niti ni pravilo, da je spolnosti dovolj za oba partnerja. V vsakem primeru ne glede na to, ali ste v vezi ali samski, obstaja velika verjetnost, da boste deležni več spolne aktivnosti, če se boste uredili. Tako vsaj menijo strokovnjaki za spolnost.

Na prvi pogled se morda ta nasvet zdi brez velikega smisla, a pomislite. Če se uredite, odišavite, uredite pričesko, namesto da bi se v razvlečeni trenirki sesedli na sedežno garnituro, se boste tudi sami počutili bolje in bolj privlačne. In ko se boste počutili bolj privlačne, boste bolj privlačni tudi nasprotnemu spolu. Enostavno.

Torej vsaj enkrat tedensko se uredite kot da bi šli na neko pomembno večerjo, čeprav boste "le" s partnerjem sedli za večerjo ali skočili do lokala s prijatelji. Na ta način boste zagotovo bistveno povečali verjetnost, da boste večer končali med rjuhami. V dvoje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice