Magazin > Lepota & telo
7304 ogledov

Kaj imajo radi moški? Brazilsko ali grmiček?

čevlji, nizka peta, petka, salonarji, ženska, obutev Profimedias
Kaj je moškim bolj všeč? Je to tisto, kar danes vidimo v revijah in filmih za odrasle, ali jim je bolj všeč naravni 'afriški' stil intimne pričeske?

Popolna depilacija na intimnih delih popularnost dolguje filmom za odrasle. Raziskava, ki so jo objavili na enem od ameriških spletnih medijev kaže na to, da se moški strinjajo, da bi ženske morale skrbeti za svoje 'grmičke'.

Kar 41odstotkov moških najraje vidi, da je ženska spodaj popolnoma gola. 38 odstotkov pa se strinja, da mora vsaka odrasla ženska na sebi imeti vsaj kakšno dlako, a vseeno mora biti pričeska urejena. Petnajst odstotkov moškim je vseeno, kako se ženska uredi, saj menijo, da je to njihova odločitev, pet odstotkov moških pa ima raje naravno pričesko.

Kar se tiče urejanja moških intimnih delov, pa 48 odstotkov moških priznava, da ne čutijo pritiska s strani ženske, a so vseeno radi urejeni. Ena petina vprašanih se uredi, če jih to prosi ženska, druga petina moških pa meni, da ženske od njih pričakujejo, da se bodo uredili. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.