Magazin > Odnosi in prosti čas
33998 ogledov

Toliko stanejo storitve slovenskih prodajalk "ljubezni"

Seks Shutterstock
To so tarife slovenskih prodajalk "ljubezni".

Pobrskali smo po oglasniku in poklicali dekleta, ki za denar ponujajo spolne užitke. To je njihova cena …

"Za erotično masažo z oralnim zaključkom, ki traja pol ure, računam 40 evrov. S strankami se pred tem srečam, recimo na kavi in preverim, da niso kakšni čudaki. Povpraševanja ni tako veliko, to počnem ob službi, bi se pa dalo nekako preživeti tudi samo s tem, a bolj slabo," nam je zaupala ena izmed prodajalk mesenih užitkov, katere oglas smo našli na znanem spletnem oglasniku.

Za seks le deset evrov več

Za seks, če se temu lahko tako reče, boste lahko odšteli tudi le 10 evrov več kot za oralni užitek, torej 50 evrov. "Temu niti ne bi rekla seks, večina si natakne kondom, ga da not in ven ter mu po dveh minutah že pride. Za to mi plača 50 evrov," nam je zaupala druga ponudnica tovrstnih storitev.

Da so cene res takšne kot sta omenili prodajalki mesenih užitkov, potrjuje tudi Drago Menegalija, predstavnik policije za odnose z javnostmi: "Cene nudenja spolnih uslug se gibljejo med 50 in 150 evri. Cena je odvisna od lokacije, storitve in ponudbe spolne delavke oziroma delavca. Ker je prostitucija v Sloveniji dekriminalizirana, policija ne vodi evidence o prostitutkah/prostitutih, zato teh podatkov nimamo. V nadaljevanju navajamo ocene, ki jih izpostavljajo določene nevladne organizacije in so zelo različne. Po nekaterih virih se gibljejo med 1000 in 2000, po drugih pa so te višje, vse do 4000."

 

Komentarjev 10
 • romy 20:33 18.januar 2018.

  Re-krnke,niti pod razno,to je ogromno denarja...samo ona bi rada daljši sex,rada bi uživala v delu...

 • krnke 14:36 18.januar 2018.

  Zanimivo. 50€ za 2min "dela" je premalo?

 • Avatar mike1968
  mike1968 14:32 18.januar 2018.

  Resnično na razumem zakaj država ne uredi teh zadev. Naj bodo uradne javne hiše in s tem urejene zdravstvene zadeve spolnih delavk in seveda plačilo davka. S tem tudi ne bo izkoriščanja teh spolnih delavk in posledično bo manj kriminala. ...prikaži več Zadeve bi lahko uredili tako kot so ti Wellnes centri v Avstriji in v Nemčiji, kjer plačaš vstopnino in potem če si kakšno žensko zaželiš, greš z njo v sobo in doplačaš....