Magazin > Odnosi in prosti čas
3126 ogledov

Ženske razkrile, zakaj so varale

seks
Najpogostejši razlogi, zakaj se ženske odločajo za skok čez plot.

Nisem ga mogla zapustiti zaradi otrok

"Že večkrat me je prevaral, a ga nisem zmogla zapustiti. V zvezi sem ostajala zaradi otrok, sem mu pa želela vrniti milo za drago. In sem mu ter ga čez dva meseca zapustila," je portalu Reddit zaupala ena izmed žensk, ki so zaupale svoje zgodbe o varanju. 

Fant je bil gej

"Nekoč sem res prevarala svojega tedanjega fanta, v svoj bran naj povem, da mi je bilo le 19. let. A ta isti fant mi je le nekaj mesecev kasneje priznal, da je homoseksualec. Najina zveza vsekakor ni bila zdrava in dobra." 

Stalno me je obtoževal, da ga varam

"V svojem življenju sem prevarala samo enega moškega. Do mene ni bil dober, poleg tega me je stalno obtoževal, da ga varam. Nekega večera, ko mi je očital, da spim s fotografom, ki me je slikal, mi je prekipelo. Bilo je zelo nezrelo od mene, a sem mu še isti dan priznala in ga pustila. Nimam namena, da bi še kdaj varala." 

Bala sem se ostati sama

"V vezi nisem bila srečna, vendar sem se bala ostati sama. Ne maram konfliktov, zato se nisem mogla soočiti z njim. Veliko sem prejokala in tudi on je trpel zaradi tega, a enostavno se nisem mogla prisiliti, da ga pustim. Zato sem ga prevarala in naposled pustila, saj si nisem zaslužila biti z njim."

Prevarala sem človeka, ki me je zlorabljal

"Moj mož mi je metal stvari, jih lomil, me psoval in se drl name. Tudi udaril me je, a ga nisem zmogla zapustiti, zato sem ga prevarala s človekom, ki ga niti nisem ljubila. Čeprav je najina veza temeljila na seksu, se je do mene obnašal kot sem si od moškega želela, bilo mu je pomembno, česa si želim in kakšne so moje potrebe. Zanj bi naredila vse. Res sem prevarala svoje moža, svojega terorja, a ljubimca nikoli."

Prepustila sem se

"Bil je petek in že sto let nisem bila zunaj s prijateljicami, zato sem se jim končno pridružila. Slučajno sem naletela na bivšo sodelavki, ki je bila zunaj s fantom in njegovima prijateljema. Hecali smo se in kasneje sta me povabila v hotelsko sobo. Vedela sem, kaj se lahko zgodi, a sem vseeno odšla z njima. Zavedla sta me in na koncu sem seksala z obema. V tistem trenutku je bilo noro, čeprav sem se kasneje gabila sama sebi. Ne vem, zakaj sem to storila, ker ljubim svojega moža. Enostavno me je v tistem trenutku zaneslo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice