Magazin > Odnosi in prosti čas
4187 ogledov

Stvari, ki govorijo, da ste z napačnim

Seks Profimedias
V kolikor ne štima med rjuhami, ne bo štimalo niti drugje.

Redko kateri odnos lahko uspe, v kolikor med partnerjema - poleg ljubezni in spoštovanja - ne vlada tudi močna seksualna energija in privlačnost. Če se vam dozdeva, da nekaj ni v redu, iskreno razmislite o sledečem:

1. Pogosteje sanjarite o drugih
Povsem normano in sprejemljivo je, da partnerja kdaj pa kdaj sanjarita o kom drugem. Morda takšne fantazije niso moralne, so pa normalne. Če se ne zalotite, da sanjarite o drugih pogosteje, kot o svojem partnerju ...

2. Ne privlači vas dovolj
Partner vas mora privlačiti v vseh ozirih; fizičnem, psihičnem in seksualnem!

3. Prejeli ste grde komentarje na račun svojega telesa
Če oseba, s katero ste intimno blizu, s svojim obnašanjem povzroča, da se počutite nesigurne zaradi svojega fizičnega izgleda, ne zasluži več niti trohice pozornosti z vaše strani.

4. Strah vas je povedati, kaj imate radi
Le če pomislite, kakšen komentar boste dobili ali kakšno reakcijo, če boste jasno izrazili svoje mnenje, vas mine. Nadaljujete s svojim pretvarjanjem.

5. Komaj čakate, da je konec
Povsem normalno je, da niste vedno razpoloženi za seks. Če pa se vam to dogaja pogosto, če štejete minute in sekunde, si iskreno odgovorite na vprašanje, kaj sploh počnete s to osebo.

seks, žalost, spor, prepir, ljubezen Magazin Nasveti, da začinite stvari v spalnici, če ste v dolgoletni zvezi

6. Po seksu ste žalostni
Ne le, da je seks izvrsten način, da prepreči napetosti in da zadovolji spolni apetit, seks vzpodbuja tudi hormon sreče in zadovoljstva. Če se po seksu vendarle počutite izkoriščeno, čudno in nezadovoljeno, najbrž ni potrebe dolgo razmišljati. Vsekakor poskusite s pogovorom, če pa tudi to ne gre ...

7. Zavrača kondom
Poslovite se od njega!

8. Ne odgovarja vam njegov dotik
Vsakič, ko se vas dotakne, se mu instinktivno odmaknete, kot da bi se vas dotikal neznanec. To ne podzavestna reakcija, ki pa je vredna razmisleka, od kje izvira.

9. Partner vas ne spoštuje
Ne glede na to, če gre za partnerja ali le za nekoga, s katerim ste komaj začeli odnos, vzajemno spoštovanje je obvezno!

10. Seks je v glavnem dolgočasen
Je potrebno še kaj reči?

seks Magazin Kaj v uho zašepetati partnerju, da bo v spalnici spet divje
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.