Magazin > Odnosi in prosti čas
5713 ogledov

Tako boste med ljubljenjem še bolj uživali

Orgazem Profimedias
Majhni triki, velik učinek.

Seks je eden najenostavnejših, a hkrati tudi eden najrazburljivejših načinov, na katerega se s partnerjem še bolj povežemo. Na žalost pa le redki pari uživajo v zares intenzivnem seksu, čeprav to niti ni tako težko. Partnerju se je treba le prepustiti in vse druge težave pregnati iz glave.

Nekaj namigov:

1. Povejte partnerju, česa si želite
Če ste v postelji tiho kot pri maši, delate napako. Povejte partnerju, kaj dela prav, kaj narobe, česa si želite in kakšne so vaše spolne fantazije. Ko bo vedel/a, kaj vas vzburja, bo seks za vas takoj boljši.

2. Zavestno dihanje
Ta tehnika je še zlasti priljubljena pri tantričnem seksu. Gre za skupno zavestno dihanje. Bodite pozorni na partnerjevo dihanje in poskušajta ujeti skupen ritem.

3. Odklopite
Izklopiti televizijo, mobilni telefon, motečo uro … Osredotočajte se le na partnerja.

4. Domača žival naj počaka pred vrati
Kot rečeno, iz spalnice je treba izgnati vse, kar bi lahko skupen čas zmotilo – tudi domače živali. Verjetno si ne želite, da se maček med spolnim odnosom uleže poleg vas ali da začne pes gristi svojo piskajočo igračko?

5. Poskrbite za red
V spalnici naj bo čim manj odvečnih stvari. Športne naprave raje prestavite v dnevo sobo, tako kot tudi pisalno mizo. To je namreč prostor, v katerem iščemo sprostitev – takšno ali drugačno. Pogled na razmetano pisalno mizo bo našo pozornost preusmerila na delo, zato lahko na intenzivno seksualno izkušnjo kar pozabimo …

6. Imejte odprte oči
Nekateri med seksom zapirajo oči. Napaka. Študija je pokazala, da očesni stik med seksom pomirja. Med seksom na nas vplivajo tudi vizualni dražljaji, zato si nikar ne zatiskajte oči.

7. Seks načrtujte
Tudi spontani spolni odnos je lahko fantastičen, še bolj pa vas bo vzburil seks, ki je skrbno načrtovan. Poskrbite za romantično vzdušje, ljubljeni osebi pošljite poredno sporočilo, s katerim ji boste dali vedeti, da jo že nestrpno pričakujete, pred seksom se skupaj oprhajta ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.