Magazin > Odnosi in prosti čas
12889 ogledov

Astrologija: V spalnicah teh parov se od strasti kar bliska

ljubezen, seks Profimedias
Ne moremo zagotoviti, da bo njihov zakon srečen, jim bo pa v spalnici zelo lepo.

Njihov libido je poskočen, radi eksperimentirajo, poleg tega pa so se pripravljeni partnerju predati z dušo in telesom. To so astrološki pari, ki jim v spalnici ne bo dolgčas.

Oven in vodnar
Čeprav velja prepričanje, da sta ta dva znaka najbolj zadovoljna z ljubimcem, ki je rojen v znamenju leva, temu ni tako. Ko se srečata oven in vodnar, bomo priča izbruhu strasti. Med njima je takoj prisotna kemija. Ovni so vedno lačni seksa. Ne potrebujejo predigre, ampak strastni seks. Morajo se počutiti zaželene, v spalnici so dominantni.

Dvojček in lev
Nežni dvojčki in ognjeni levi se pod rjuhami izredno dobro razumejo. Dvojčki radi eksperimentirajo, zato jih bosta levova odprtost za novosti in spontanost zelo privlačila.

Rak in Škorpijon
Divji in nepredvidljivi škorpijon bo z lahkoto osvojil nežnega raka. Od prvega trenutka dalje je vsem jasno, da med njima vlada kemija in da se zelo privlačita. Obema je v postelji pomembna povezanost uma in telesa. Škorpijon se bo potrudil na vseh nivojih zadovoljiti raka, rak mu bo to vračal z nežnimi dotiki, ki bodo škorpijona spravljali ob pamet.

 

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.