Magazin > Odnosi in prosti čas
9375 ogledov

Neprijetnosti, ki se med seksom dogajajo vsem

Seks Shutterstock
Naj vas ne bo sram, to se dogaja vsem.

Pridevniki na katere pomislimo, ko pomislimo na seks, so – čudovito, orgazmično, magično, zaljubljeno, divje … No, le malokrat pa pomislimo na pridevnik, ki ima negativni prizvok. A brez skrbi, spodnje stvari se dogajajo vsem.

Zvoki (vetrovi) iz …

Drage dame, se vam je že zgodilo, da je vaša vagina spustila prav poseben zvok, ki je spominjal na vetrove? Nič takšnega. Seveda, je lahko zadeva za žensko precej neprijetna, še posebej na začetku zveze, a brez skrbi, to je dober znak. To pomeni, da se je v vaši vagini nabral odvečni zrak, kar pa je dober znak, da imata s partnerjem odličen in divji seks. Več zamenjanih poz, več vetrov.

Moker madež

Ne, nihče od vaju se ni polulal. In njemu je vseeno, kaj se dogaja na rjuhah. Če se pojavi madež v obliki lužice, nič zato, to pomeni, da ste imeli odličen seks in da nimate težav slabo navlaženostjo vagine.

Od kdaj je seks šport?

Kolena, polna modric, povišan srčni utrip, vnetje mišic, krči … Včasih se ti zdi, da si sredi treninga, včasih, da si v postelji.

Zmeda med položaji

"Mislila sem, da bom jaz … Aha … Okej, razumem. Tako?" Pogovor, ki se je zgodil že skoraj vsakemu. Nekdo si zamisli novo pozo, drugi pa se sprašuje, kako za vraga naj bi to izvedel? Pri seksu so kompromisi in pogovor zelo pomembni.

Suha puščava

Ko pride občutek hude strasti, veselja, da boste seksali in vzburjenosti … Se včasih zgodi, da se namesto vlažnosti, v vagini pojavi ravno nasprotno. Pojav 'suhe puščave'. Ne skrbite, niste edini, ki se vam to zgodi. Poskrbite, da boste doma vedno imeli lubrikant. Hitra in efektivna rešitev.

Bivši v vaših mislih

Med divjim seksom v vašim novim partnerjem, prijateljem, se vam v misli kar na enkrat prikrade … ON! Vaš bivši. Je lahko še kaj hujšega? Morda pa ga niste preboleli?

Med seksom razmišljaš o opravkih

"Kupiti moram šampon za lase, oljčno olje in balzamični kis … Zmanjkalo mi je riža ..." ja, tudi to se lahko zgodi. Pa ne, da je seks slab ali dolgočasen, preprosto preveč opravil vas čaka in se niste popolnoma sprostili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice