Magazin > Odnosi in prosti čas
6604 ogledov

Kaj lahko uporaba mobitela pove o vajini zvezi?

mobitel, par, ljubezen
V malih napravah so vse skrivnosti vašega zakona.

Naše navade uporabe mobilnega telefona in vsebina, ki jo imamo v mobitelu, govorita veliko o tem, kakšna oseba smo in o tem, kakšen je naš zakon, naš odnos s partnerjem.

  1. Kako pogosto kličete partnerja ali mu pošljete sporočilo?

Ne glede na to, kakšno delo opravljate, pari, ki so v najbolj trdnih zvezah, vedno najdejo čas, da se slišijo, si pošljejo sporočilo. Tudi v dneh, ko se zdi, da nimajo časa niti malicati. Tudi najmanjše interakcije parom pomagajo, da negujejo pozornost in ljubezen. Strokovnjaki pa opozarjajo, da je vsakodnevna komunikacija nujna, piše zadovoljna.hr.

  1. Skrivate telefon?

Če ima partner nenehno telefon pri sebi in ga čuva kot punčico svojega očesa, ga s seboj vzame, ko psa pelje na sprehod, ko gre na wc ali celo, ko pozvoni poštar, nekaj ni v redu. Ni nujno, da vas vara ali da se dopisuje z drugimi ženskami. Skrivnostno obnašanje kaže tudi na pomanjkanje zaupanja, kar lahko izhaja iz različnih travm, slabih izkušenj iz prejšnjih zvez … Seveda, vsak zasluži svoj delček zasebnosti, a vsaka stvar ima svoje meje.

  1. Fotografije

Če ima vaš partner na telefonu samo nekaj fotografij in med njimi ni vajine fotografije, to ni razlog za alarm. Če pa ima na telefonu več sto fotografij, na katerih je fotografiran s člani družine in prijatelji, na nobeni pa ni vas – potem nekaj ni v redu. Pogovorite se s partnerjem in ga vprašajte, zakaj nima nobene vajine fotografije. Morda imata težave, pa sploh ne veste, da jih imata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice