Magazin > Odnosi in prosti čas
5042 ogledov

Zgodi se nam samo trikrat v življenju – to so naše tri velike ljubezni

ljubezen
Nekateri menijo, da se zaljubimo le trikrat v življenju. Kaj menite?

Prva ljubezen

Z njo se človek navadno sreča v najstniških letih. To je tista nedolžna ljubezen, ki zveni kot iz kakšne pravljice. To je ljubezen, ki ustreza pričakovanjem družbe, morda tudi naših staršev. Takrat verjamemo, da je to naša edina velika ljubezen in da bomo s partnerjem do konca življenja. Ljudje v teh vezah so pripravljeni narediti vse, da bi zvezo obdržali. Ta ljubezen je videti prava samo od zunaj, a v večini primerov ljudje še ne vedo, kaj želijo in še niso izoblikovani kot posamezniki.

Druga ljubezen

To je tista ljubezen, ki je po navadi zelo 'težka'. Ljubezen, pri kateri se naučimo veliko o življenju, ljubezen, ki nas nauči, česa si želimo in česa ne. Ta ljubezen boli, je polna laži, manipulacije in solz. Z drugo ljubeznijo se velikokrat vrtimo v začaranem krogu, veliko jih zvezo večkrat prekine in ponovno začne. Čeprav jih večina meni, da bo vsakič znova bolje, je z vsakim novim začetkom ta zveza samo še hujša. Ta ljubezen nas uči, kdo smo in česa si želimo.

Ljubezen Magazin Ljubezenski horoskop za leto 2018

Tretja ljubezen

To je tista ljubezen, ki nas zadane, ko smo popolnoma nepripravljeni. To je ljubezen, na katero niti ne upamo pomisliti. Je ljubezen, ki je ni lahko opisati z besedami. V tej zvezi ni pričakovanj in načrtov. Vse se zgodi z razlogom, zaljubljenca pa živita v trenutku, živita za 'zdaj'. Posledica te ljubezni je, da ljudje postanejo najboljša različica samih sebe, odkrijejo pravi pomen ljubezni in spoštovanja.

Nekateri tretje ljubezni ne doživijo nikoli …

Portal Trending Pulse piše, da so zgornje tri ljubezni, ljubezni, ki jih doživijo skoraj vsi ljudje. Je pa res, da je od človeka odvisno, kje se ustavi, ali bo poskušal izboljšati prvo ali drugo ljubezen. Nekateri preprosto ne prepoznajo, da je njihov novi partner tisti, ki je rojen za njih. Za vsako pravilo, obstaja tudi izjema, seveda. Oči na peclje!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.