Magazin > Odnosi in prosti čas
7111 ogledov

Kaj bi morali s partnerjem narediti vsaj enkrat na mesec

ljubezen Profimedias
Šest mesečnih ritualov za srečno zvezo.

1. Skupen izlet
Pomembno je, da partnerja vsaj enkrat na mesec zapustita stanovanje in svoj prosti čas preživeta drugje in ustvarita nove spomine. Privoščita si piknik v naravi ali ogled mesta, v katerem še nista bila.

2. Dan v postelji
No, morda bi bilo že dovolj, da bi pol dneva skupaj preležala med rjuhami. Za partnerja si mnogokrat zaradi stresa v službi in tudi zaradi otrok ne vzamemo dovolj časa, kar je velika napaka. Poskusita si vsaj enkrat privoščiti dolgo jutro v postelji. Otroke za nekaj ur odpeljite k prijateljem ali starim staršem. Obrestovalo se bo.

3. Skupno kuhanje
Za to si tekom tedna skoraj nihče ne vzame časa. Enkrat na mesec pa si s partnerjem pripravita dobro kosilo in večerjo. Skupno kuhanje vaju bo povezalo.

4. Izmenjava komplimentov
Za kritiziranje si vzamemo čas, za dajanje komplimentov pa žal ne.

5. Večer s prijatelji
Pa ne vsak s svojimi prijatelji, ampak večer s skupnimi prijatelji. Tudi družba drugih namreč pozitivno vpliva na zvezo.

6. Preizkusite nekaj novega
Rutino lahko prekinete, če bosta s partnerjem preizkusila nekaj novega – lahko tudi v postelji, ni pa nujno. Tudi nov skupen hobi bo popestril vajino zvezo.

 

Komentarjev 1
  • Ledena 19:41 23.november 2017.

    Mislim,taki zblojeni"clanki" pa mi grejo totalno na kurac.Dajanje nekih idiotskih nasvetov za pare.Ma vi ste prfuknjeni.Zivite v nekem utopicnem svetu,od dolgcajta si izmisljujete nek bullshit in to potem objavite.Ali pa copy /paste iz katere druge revije za poneumljanje folka.Saj sploh ...prikaži več vec ne vem,kdo je vecje budalo:jaz ker sploh berem in izgubljam cas s komentiranjem oz.izrazanjem svojega mnenja ali vi,ki objavljate take budaladtine in nonsense.