Magazin > Odnosi in prosti čas
3742 ogledov

Naj moški to zadržijo zase

slaba zveza, ljubezen, težave Profimedias
Ja, saj drži, da bi ženske o svojem partnerju rade izvedele vse, a ...

A to ne pomeni, da nam morate vse tudi zares priznati. Ker resnici na ljubo – preveč resnice ženske ne znamo prenesti. In nas lahko mori še zelo dolgo časa. O čem bi bilo torej bolje molčati, če ji želite prizanesti?

Vaša bivša, v katero ste bili noro zaljubljeni, vas je hotela nazaj. Naj bo ta podatek rezerviran samo za vas. Vzemite ga kot svojo dokončno zmago v prejšnji zvezi, potem pa na kesanje bivše pozabite tudi sami. Nikakor pa v tem primeru ne opletajte z resnico in tega ne govorite svoji partnerici. S tem boste v njej ustvarili neprijetno napetost, pa čeprav bo poskušala razumeti in se odzvati razumno. Kaj pa ima v bistvu ona s tem? To je stvar vas in vaše bivše.

Ne masturbirate le enkrat na teden. Ženske nismo naivne in vemo, da vam je masturbiranje zelo ljubo. Ampak da to počnete vsak dan, no, celo večkrat na dan, tega nam pa res ni treba vedeti. Kako naj se ob tem počutimo dobro? Nikakor. Ker takrat skoraj zagotovo ne mislite na nas (no, morda enkrat v tednu).

Neverjetne fantazije. Če boste svoji partnerici priznali svojo najglobljo fantazijo – na primer, želim si po… seksi pras... v družbi svojega prijatelja –, verjemite, da ne bo znala ceniti vaše odkritosrčnosti. Če so vaše fantazije skrajne oziroma ne vključujejo nje in samo nje, o tem raje molčite.

Skrivnosti svojih prijateljev. Recimo, da so se vaše seksi fantazije v resnici zgodile vašemu prijatelju – tudi tega nikar ne razlagajte svoji partnerici! Vaš prijatelj bo namreč prvi na seznamu za odstrel v vašem oziroma vajinem življenju.

Neprijetna preteklost. S tem, da ste varali bivšo, se ne gre hvaliti. Čeprav imate občutek, da boste imeli s tem vajeti v zdajšnji zvezi bolj pod nadzorom, se motite. S tem priznanjem boste dali partnerici odlično osnovo za njeno ljubosumje in sumničavost. Če ste tega sposobni, zakaj tega ne bi naredili v trenutku slabosti tudi njej?

Kako dobra mačka je njena prijateljica. Seveda smo ženske ponosne na svoje prijateljice, z njimi se nekako identificiramo, a hkrati (potihoma) tudi tekmujemo. Zato nikar ne bodite preveč dobrohotni pri opisovanju njene najboljše prijateljice. Po pravici seveda povejte, da je prijetna, simpatična in zabavna, ampak tukaj naj se pozitivni del opisa konča. Pridevnik seksi nikakor ne pride v poštev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.