Magazin > Odnosi in prosti čas
667 ogledov

Jasni znaki, da niste pripravljeni na resno zvezo

Ljubezen
Prepoznate znake pri sebi?

Zadnji trije partnerji so bili obupni

Če ste v preteklosti izbrali partnerje, ki so vas varali, vam zlomili srce, vas niso razumeli … Ste se kdaj vprašali, da je morda težava v vas? Preden se z nekom spustite v razmerje, dobro razmislite, če je pravi/prava za vas.

Mislite, da zveza rešuje vse

Menite, da je vse lažje, če ste v zvezi kot če ste samski. A temu ni tako. Vedeti morate, da so lahko napačna razmerja tudi zelo obremenjujoča in je bolje, če ste v tem primeru sami. Zveza mora biti pika na i vašemu življenju, ki je že urejeno. Če ste nezadovoljni s sabo, s svojo službo, prijatelji … Tega zveza ne bo popravila.

Ženske želijo moškega 'rešiti'

Našle ste popolnega moškega, ki ima nekaj težav, a to vam predstavlja izziv. Veliko žensk si želi 'rešiti' moškega in mu s tem pokazati, da so rojene zanj. A to zagotovo ni razlog, zakaj bi bili v razmerju z njim.

Želite pozabiti bivšega/bivšo

Še vedno mislite nanj/o in je/ga nikakor ne morete pozabiti. Našli ste nekoga novega, s katerim se zabavate, a vaš/a bivši/bivša se vam nenehno pojavlja v mislih, sanjah … Razmerje, v katerem ste zdaj, zagotovo ne bo uspešno. Najbolj zdravo je, da bivšega partnerja najprej prebolite, nato pa se spustite v novo razmerje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice