Magazin > Odnosi in prosti čas
1240 ogledov

Največje napake, ki jih delamo pri prvem poljubu

zivljenje 17.12.12. tv spored, poljub Žurnal24 main
Ne pri prvem poljubu v življenju. Pri prvem poljubu z novo osebo.

Zaradi dobrega poljuba nam klecajo kolena, nam nagajajo metuljčki v želodcu in se nam tresejo roke. Slabi poljubi? Te pa si zapomnimo za dolgo časa in jih je včasih res težko pozabiti. To so napake, ki jih delamo, ko se prvič poljubljamo z nekom.

Agresiven začetek

Življenje ni film in veliko stvari, ki se zdijo dobre in seksi na velikem platnu, so v resničnem življenju popolnoma nesmiselne in sploh ne tako 'prijetne' kot se zdi. Agresivni poljubi vaju ne bodo še bolj ogreli, samo bolelo vaju bo, obstaja tudi možnost, da se bosta zaletela z zobmi. Začnite z mehkimi poljubi. Poslušajte telo vašega partnerja in videli boste, kako nadaljevati.

Premalo jezika

Nihče ne mara, če mu partner v usta potisne cel jezik in ga nekontrolirano vrti po vaših ustih. No, tudi premalo jezika ni najbolj prijetno. Počasi se poljubita samo na ustnice, razprite usta in vanje povabite njegov jezik. Nato eden drugega masirajte z jezikom. Naj jezik ne bo pretrd, lepo počasi in mehko.

Napačno ciljanje

Ne bojte se luči in odprtih oči. Sploh v temi se zna zgoditi, da ga namesto na usta poljubite na nos ali na lice. Med tem, ko se za trenutek umaknete od partnerja, da med poljubom zadihate, ga dobro 'nacilajte', priporočajo na portalu B92.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice