Magazin > Odnosi in prosti čas
3143 ogledov

Ne čudite se, če vam po teh vprašanjih pobegne

prepir Profimedias
Vprašanja, s katerimi lahko prestrašite moškega.

Čisto normalno je, da se s poglabljanjem zveze spreminjajo tudi vprašanja, ki jih postavljamo partnerju. Ta ponavadi postajajo vse težja in vse bolj neprijetna.

To so tri vprašanja, ki se jih mnogi moški bojijo, zato z njimi raje počakajte do trenutka, ko boste začutili, da je zveza postala resna.

1. Kdaj bom spoznala tvoje starše?
To vprašanje zanje ni tako nedolžno, saj odgovor ni odvisen od njih oziroma vajinega odnosa, temveč od njegovega odnosa s starši.

2. Kje se vidiš čez pet let?
Ko je par še v obdobju spoznavanja, jih odgovor na to vprašanje ne zanima. Ko pa se začneta pogovarjati o skupni prihodnosti, se bo vprašanje slej kot prej pojavilo. Mnogi moški se tega vprašanja bojijo, saj pomeni, da morajo razmišljati o prihodnosti z eno žensko, a se na neki način še vedno oklepajo življenja na "svobodi“.

3. Kakšno je tvoje finančno stanje?
Pomembno je, da se par s tem vprašanjem začne ukvarjati že takoj na začetku zveze, saj je žal tudi denar pomemben del odnosa.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.