Magazin > Odnosi in prosti čas
10736 ogledov

Astrologija: Tako ljubezen izkazujejo bik, rak, devica …

zmenek Profimedias
Tako boste vedeli, če je tudi vaša simpatija zagledana v vas, piše portal Daily Elite.

Oven: So zelo impulzivni, zato se tudi zaljubljajo tako. Ko se 'zapičijo' v osebo, bodo naredili vse, da jo dobijo. So nabiti s seksualno energijo in so zelo strastni ljubimci. Če ne bodo dobili tistega, ki si ga želijo, bodo še naprej poskušali in se trudili, dokler ne dobijo vsaj delnega znaka, da je nasprotnemu spolu prirasel k srcu.

Bik: Čeprav je malo situacij, zaradi katerih bi postali ljubosumni, so vseeno zelo posesivni. Verjamejo, da njihovi izbranci pripadajo samo njim in se tako tudi obnašajo. Svoje izbrance oziroma izbranke radi 'kažejo' ljudem, ki jih sicer obdajajo – družini, prijateljem, sodelavcem … Z vami se rad pohvali tudi na ulici.

Dvojčka: Ko so zaljubljeni, so zelo pozorni – nenehno kličejo, pišejo sporočila, kupujejo majhna darila. Dvojčki imajo radi ljudje, ki njihovo pozornost ohranijo dlje časa. Dolgočasni in enolični ljudje niso za njih. Če vas bo dvojček zasul s sporočili, boste vedeli, da ste na dobri poti.

Rak: Ko se resnično zaljubijo, začutijo potrebo, da to osebo negujejo in ji nudijo vse, kar potrebuje in še več. Raki so zelo ljubeči in skrbni. Ko so zaljubljeni, radi kuhajo, pospravljajo in poskrbijo, da je ljubljeni osebi lepo. Nekaterim je njihova ljubezen preveč intenzivna, saj včasih ne vedo, kdaj je dovolj.

Lev: Zelo težko se zaljubijo, ker se tako zelo spoštujejo, da je oseba težko dovolj dobra za njih. A ko se končno zaljubijo in jim spodnese tla, se zaljubijo hitro in močno. So zelo radodarni in partnerju nudijo vse in še več. Če ne boste prepričani, če je lev resnično zaljubljen v vas, ne skrbite, to vam bo povedal jasno in glasno, pa ne samo enkrat, to bo poudaril večkrat in zelo na glas.

Devica: Na prvi pogled delujejo zelo neromantični, a ko se zaljubijo, je vse, kar si želijo narediti, ugoditi ljubljeni osebi. Za ljubljeno osebo bodo naredili vse, celo stvari, ki jih sicer nikoli ne bi delali. Device razumejo, da je beseda 'ljubiti' glagol in da je treba ljubezen pokazati tudi z dejanji, ne samo z besedami.

Tehtnica: Trudijo se, da je njihova zveza popolna in se želijo nenehno pogovarjati, popravljati določene stvari, izboljšati druge … Včash so s tem, da želijo doseči neko ravnovesje že kar malo naporni.

Škorpijon: Strastni škorpijoni so, ko se zaljubijo, eni najbolj zvestih partnerjev. Ljubezen jemljejo resno in so v teh 'igri za dva' popolnoma predani. V resno zvezo se spustijo le s človekom, s katerim mislijo, da imajo lahko odličen seks. Včasih partnerstvo jemljejo preveč resno in se z izbrancem oziroma izbranko skrijeta v svojem svetu in pozabita na družabno življenje s prijatelji in družino.

Strelec: So veliki lovic, ki iščejo partnerja, s katerim bosta lahko živela aktivno življenje, ki ga strelec ljubi. Ko spoznajo osebo, ki jim je všeč, naredijo vse, da jo dobijo in ji to tudi jasno pokažejo. Takoj dajo vedeti, da jim ni do poroke in ostalih tradicionalnih stvari, zato partner ve, na čem je.

Kozorog: Izbrancu se vedno približajo samozavestno in sigurno. Kozorogi iščejo partnerja, ki je 'podaljšek' njih. Nekoga, ki nanj ne bo metal slabe luči. Ko se resnično zaljubijo, svojega izbranca branijo pred kakršnokoli kritiko. Prevzemajo odgovornost namesto njih.

Vodnar: Ko se vodnar resnično zaljubi, hoče o osebi vedeti prav vse. Zato lahko nekateri njegovo zanimanje razumejo kot zasliševanje. Sprva se še sami ne zavedajo, da so se zaljubili, kar na enkrat pa ugotovijo, da jim brez te osebe ni živeti.

Ribi: Ko se zaljubijo izgubijo stik z resničnim svetom. Odtavajo v svoje misli in svoja sanjarjenja delijo z ljubljeno osebo. Zelo težko se zaljubijo, saj menijo, da večina ljudi ni primernih za njih, zato znajo, preden najdejo popolno osebo zase, imeti kar nekaj neposrečenih zvez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.