Magazin > Odnosi in prosti čas
22045 ogledov

To je najbolj zvesto astrološko znamenje

zmenek Profimedias
Romantične duše, ki varanja preprosto ne razumejo.

Zvezde pravijo, da lahko temu znaku brez težav popolnoma zaupate. Pri njih ne bo potrebe po ljubosumju, piše portal Atma.

To so raki. Raki veljajo za najbolj čustveno astrološko znamenje, ki ljubi ljubezen, družino in domače zavetje, kamor se lahko vsakodnevno vrača. Za njih je ljubezen vedno na prvem mestu, zato iščejo partnerje, s katerim lahko zgradijo globoko vezo in jim bodo zaupali.  Ko najdejo primernega partnerja, s emu predajo in o prihodnosti razmišljajo na dolgi rok. Ne marajo kratkih zvez in seksa za eno noč. 

Raki so zelo previdni, zato vam bodo svojo ljubezen pokazali zelo počasi. Pri nekaterih se zna zgoditi, da se vam bo zdelo, da jim sploh ni do vas. Po delčkih bodo razkrili svoje srce in dušo. Dajte jim čas, da se odprejo. So zelo iskreni, zato boste vedno vedeli, težava pa nastane pri njihovih čustvih. Ta dolgo skrivajo in zadržijo zase. Bojijo se, da bi jim kdo zlomil srce, če bi se prehitro odprli. 

Ljubljeni osebi nudijo vse in več, zato enako pričakujejo tudi od njih. Radi imajo pozornost, svojo ljubezen pa boste morali nenehno dokazovati.
 

Komentarjev 3
  • Tatjana Ha 08:58 16.julij 2017.

    To zgoraj napisano pa sploh ne drži, kdo je to pisal.....

  • Franjo Erman 21:26 12.julij 2017.

    če verjameš u smrkce

  • smejka 12:26 12.julij 2017.

    Izjeme morda potrjujejo pravilo...a, če naletiš na izjemo ni lepo.