Magazin > Odnosi in prosti čas
2844 ogledov

5 znakov, da želi več kot samo seks

spogledovanje Profimedias
Včasih je težko ugotoviti, kaj si želi – le seks ali kaj več?

Težko je zaznati, ali si moški želi le seks ali morda hrepeni po čem več. Spodnji znaki definitivno kažejo na to, da si z vami želi nekaj več, da ste mu prirastli k srcu in da mu ni pomemben le seks, piše Index.

Načrtuje

Moški, ki želijo le seks, bežijo od kakršnihkoli dolgoročnih načrtov. Če pa opazite, da vas sprašuje, kdaj se vidita naslednjič in, ali bosta kdaj šla na kavo, večerjo, sprehod, morda izlet na morje … Je to zelo dober znak.

Hitro se odzove

Ko ga kličete, se javi. Ko mu napišete sporočilo, takoj prejmete odgovor. Ko ga potrebujete, je takoj pri vas. Tisti, ki želijo le seks, po navadi sami iščejo seks in se na sporočila ter klice ne odzivajo tako vestno.

Predstavi vas prijateljem

Če vas ima samo za razvedrilo med rjuhami, ne boste nikoli videli njegovih prijateljev. Niti od daleč. Če pa ste spoznali njegovega najboljšega prijatelja in z njima sedeli na kavi, pomeni, da vas je želel pokazati osebi, ki mu veliko pomeni. Pripravljen je za naslednji korak.

Zelo je pozoren

Ko se pogovarjata, tudi med rjuhami, zaideta na vse mogoče teme in ob tem mu razlagate o prigodah iz otroštva, mimogrede mu poveste, kje ste krščeni, kako je bilo ime vašemu prvemu psu in podobno. Čez nekaj tednov pa vas preseneti in omeni nekaj, o čeme sta se pogovarjala že dolgo časa nazaj. Posluša vas in si tudi zapomni določene malenkosti, za katere ste mislili, da so nepomembne.

Vidite mu v očeh

Moške lahko delimo na dve vrsti, sploh kar se njihovega pogleda, njihovih oči tiče – na tiste, ki v očeh kažejo samo strast in poželenje in na tiste, ki v očeh skrivajo zaljubljenost, razneženost in pristno naklonjenost. Dobro ga poglejte v oči in preučite, kako vas gleda.

Komentarjev 1
  • primoz.g 19:56 11.julij 2017.

    se prav pupe delajo tko, če si želo samo sex pol se poflodrajo, če pa je sreča naklonjena pa začnejo hodit z njim :) oz bi se tud omožile ako je dobra prilika, mislm dovolj debel tošl.Pa ...prikaži več sej to ni nč novga, bi človk reku. Edino kar je novo je to da so babe končno priznale da ko gredo v petek soboto ven, že v naprej vedo da bodo kavsale, ne vedo še s kom, ampak bodo. Mater desci mislejo da so mačoti ipd, a v bistvu se je padla odločitev da sex bo že v jutranjih urah tistega dne, le da oni niso meli nič pri tem :)