Magazin > Odnosi in prosti čas
2471 ogledov

Astrologija: Kako izbrati pravo razvedrilo za svoj objekt poželenja

kino Shutterstock
Odkrijte, kakšni filmi so mu všeč in ga presenetite.

Oven

Raid imajo filme, v katerih je veliko akcije in športa. Eden ljubših filmov je James Bond. Ovnice pa imajo raje romantične komedije z Jennifer Aniston.

Bik

Privlačijo jih filmi, ki so polni nasilja. Obožuje filme režiserja Quentina Tarantina. Všeč pa so mu tudi grozljivke.

Dvojček

Obožujejo psihološke trilerje in erotične filme. Poleg tega so izjemno veseli, ko najdejo komedijo, ob kateri se lahko na glas smejijo. Kar se komedij tiče, so zelo kritično občinstvo.

Rak

Radi imajo dokumentarce, iz katerih se lahko naučijo kaj novega. Filmi, kot je Nasmeh Mona Lise, so idealni za vse rakice. Poleg dokumentarcev in dram, imajo radi zgodovinske filme.

Lev

Čeprav ne bodo priznali, so zelo čustveni, zato jih vedno privlačijo ljubezenske drma,e še posebej tiste, ki so posnete po resničnih dogodkih. Obožujejo stare komedije, na primer Charlieja Chaplina.

Devica

Še posebej so jim všeč filmi, v  katerih imajo glavno vlogo živali. Bolj kot kakšno komedijo, za katere menijo, da poneumljajo, raje pogledajo kakšen dokumentarni film.

Tehtnica

Od srca se nasmejijo komedijam z živalmi in otroki. Radi imajo tudi risanke, kot so Ledena doba ali Kung fu panda.

Škorpijon

Ljubitelji trilerjev in grozljivk, ki jih drugi ne prenašajo najbolje. Bolj kot je grozno in misteriozno, bolj jim je všeč.

Strelec

Pustolovski filmi stila Indiana Jones ali Kung Fuja so pravi izbor za strelce. Obožujejo komedije in se jim radi nasmejijo do solz.

Kozorog

Umetniški filmi, kot so filmi Woodyja Allena, so prava izbira za strelce.

Vodnar

Radi imajo kultne filme. Novi se jim zdijo nesmiselni. Predvajajte jim Terminatorja, Sam doma ali Rockyja in strelec bo vesel.

Ribi

Otroški filmi, risanke in komedije z otroki so najboljši filmi, po izboru rib. Radi imajo tudi filme z globljo vsebino, kot je Forest Gumb in Krožna pot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice