Magazin > Odnosi in prosti čas
9294 ogledov

Astrologija: To so največji carji zodiaka

Mišice Shutterstock
Najbolj mogočna znamenja so ...

Po mnenju astrologov imajo ljudje, rojeni v teh znamenjih, najmočnejši značaj. Znani so po svojem temperamentu in osebnostnih lastnostih, ki nikogar ne pustijo hladne.

Oven
Zelo močno znamenje. So polni energije, zelo vitalni, odlikuje pa jih tudi močan pustolovski duh. Ničesar se ne bojijo, so rojene vodje in vedno odprti za nove izzive. Znajo biti tudi uporniški in impulzivni. Svoja mnenja radi delijo z drugimi in jih tudi trmasto zagovarjajo.

To znamenje je mogočno, ker ne pozna strahu, je polno energije in pripravljeno prevzeti vajeti – tudi v najhujših časih.

Znani, rojeni v tem znamenju:
Billie Holiday
Charles Chaplin
Lady Gaga
Elton John
Hugh Hefner
Robert Downey Jr.

Škorpijon
Imajo zelo močno osebnost, od drugih pa se razlikujejo po svoji neusahljivi strasti. Dokler ne dosežejo svojega cilja, ne bodo odnehali. So tudi zelo kritični, rahlo arogantni in težavni. Ko so zaljubljeni, so zelo strastni in ljubeči.

Osebe, rojene v tem znamenju, so mogočne, saj se lahko pohvalijo z neustavljivim duhom, ki doseže vse zadane cilje.

Znani, rojeni v tem znamenju:
Pablo Picasso
Marie Anotinette
Jimmy Kimmel
Leonardo DiCaprio
Katy Perry
Ryan Gosling

Rak
Gre za močne in vztrajne ljudi. Prepričani so vase in v svoje sposobnosti, zato so zelo ambiciozni – na poslovnem in zasebnem področju. Od ljudi okoli sebe veliko zahtevajo. Radi se hvalijo, da so iskreni, tudi če njihova iskrenost boli.

Mogočni so, ker so samozavestni perfekcionisti, ki vedno pridejo na cilj.

Znani, rojeni v tem znamenju:
Gustave Klimt
Julius Caesar
Meryl Streep
George W. Bush
Frida Kahlo
Prince William

Lev
Levi so dominantni, vedno pripravljeni voditi in dajati napotke. Strahu ne poznajo, tudi kadar vedo, da jim preti huda ura. So ponosni, arogantni in trmasti. Ker so neverjetno karizmatični, jim množica sledi in ravno v tem leži njihova največja moč.

Znani, rojeni v tem znamenju:
Andy Warhol
Barack Obama
Madonna
Louis Armstrong
Jacqueline Kennedy Onassis
Amelia Earhart

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice