Magazin > Odnosi in prosti čas
9096 ogledov

Astrologija: Ta znamenja bodo avgusta našla pravo ljubezen

seks, ljubezen
Tem trem astrološkim znamenjem se v tem mesecu obeta velika ljubezen.

Lev
Vročekrvni levi bodo avgusta zacveteli, kar ni nič nenavadnega, saj je to njihov mesec. Njihova energija in njihova strast bosta nasprotni spol magično privlačili. Samskim se obetajo zanimiva poznanstva, verjetno preko skupnih prijateljev. Bodite odprti za novo zvezo.

Dvojčka
To znamenje po težkem čustvenem obdobju ta mesec čaka sreča. Avgust jim bo namreč zelo naklonjen in jim podaril možnost, da zaplujejo v miren pristan. Lahko se bodo posvetili svojemu življenju in razmislili o svojih željah. Veliko se bodo družili in spoznavali nove ljudi, med njimi bo nekdo, ki jim bo spremenil življenje – in to pozitivno.

Kozorog
V ljubezni v zadnjem času niste imeli srečne roke, a to obdobje se je zaključilo. Tudi sami boste začutili, da ste bolj čustveni in avgust bo naredil vse, da bi vam ustregel. Če ste v zvezi, se pripravite na veliko romantike, samske pa čakajo zanimiva ljubezenska srečanja. Morda si boste od osebe, s katero ste se le nedolžno spogledovali, počasi zaželeli še nečesa več … Imejte oči na pecljih in dobro premislite, preden sprejmete odločitev.

Komentarjev 1
  • nergač 18:09 05.avgust 2017.

    protestiram proti vztrajnemu poneumljanju ženskega naroda.Stanje že itak ni rožnato, vi pa še poslabšujete to mizerijo.