Magazin > Odnosi in prosti čas
4874 ogledov

To so znaki, da si vaša simpatija želi resne zveze

zmenek Profimedias
Ne veste, kam pelje vajina poletna romanca?

Spodnji znaki kažejo na to, da si vas partner želi za dlje časa. Želi si, da bi se poletna romanca spremeni v resno zvezo.

Radi vas 'pokažejo'

Če vas partner pelje na večerjo v restavracijo v centru mesta, ki je ena najbolj priljubljenih, je to odličen znak. Če pa zraven povabi še kakšnega prijatelja ali dva, je to odlično. Želi si, da bi vas njegovi prijatelji spoznali.

Zmenki s prijatelji

Ne samo, da je na večerjo povabil prijatelja ali sestro, na večerjo je povabil prijatelja in njegovo dekle. Želi si, da postane vajina zveza resna in da to vidijo tudi njegovi bližnji. Dvojni zmenek je odlična ideja. Ne oklevajte, prepustite se toku, priporoča psihologinja, ki je o tem spregovorila z Elite Daily.

Za vas spremenijo svoje načrte

Čeprav je bil dogovorjen, da gre na pijačo s prijateljem, to odpove in gre z vami na večerjo z vašimi starši. Če je bil že predhodno dogovorjen, da gre na morje s prijatelji in načrte spremeni, ker bi si želel na počitnice z vami, je jasno, da si z vami želi resne zveze.

Vaše fotografije objavijo na družbenih omrežjih

Ali objavi vajino skupno fotografijo ali vas objavi na dnevno zgodbo na Instagramu, pomeni, da vas ima rad, da si vas želi pokazati. Rad bi, da vsi vedo, kako lepo mu je z vami.

Z vami se pogovarjajo o prihodnosti

Lahko so samo zametki pogovora o prihodnosti, ko vas mimogrede vpraša, ali imate radi otroke in če bi raje živeli v stanovanju ali v hiši. Razmišlja o vajini skupni prihodnosti in si v glavi ustvarja podobo o tem, kako bi bilo, če bi se skupaj postarala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice