Magazin > Odnosi in prosti čas
3899 ogledov

To so najpogostejše laži, ki jih ženske izrečejo zaradi 'ljubega miru'

zivljenje 17.12.12. tv spored, poljub Žurnal24 main
Ko se jim preprosto ne da prerekati, se zlažejo.

Hrvaški portal Index je povprašal nekaj žensk, katerih malih laži se poslužujejo, ko se jim ne da prerekati in se jih poslužujejo zaradi ljubega miru v hiši. Malih laži se poslužujejo vsi, četudi tega ne priznajo.

  • "Temu ne bi rekla laganje, bolj molčanje. Svojemu fantu nisem še nikoli povedala, da me sodelavec nenehno osvaja. Če bi vedel, bi bil samo živčen in bi se spraševal, kaj delam, med tem ko sem v službi. S sodelavcem se lahko soočim sama in na njegove pozive se pač ne odzivam," je povedala 27-letna Ivana.
  • "V mestu sem srečala bivšega fanta in sva šla na kavo. Ko sem prišla domov sem se odločila, da je bolje, če tega trenutnemu fantu ne povem, saj bi se samo slabo počutil," je povedala 24-letna Marina.
  • "Lažem mu predvsem o številu partnerjev, s katerimi sem bila pred njim. Ne želim, da misli, da sem promiskuitetna. Moški imajo dvojna merila, ko pride do tega. Meni pa se tega pogovora niti ne da imeti," je zaupala 23-letna Ines.
  • "Včasih se zlažem, da sem doživela orgazem, čeprav ga nisem, ker vem, da bi ga to prizadelo. Nikoli krivda ni njegova, moja je, ampak vem, da tega ne bi sprejel," je povedala 25-letna Marija.
  • "Zjutraj se mu zlažem, da je kava, ki mi jo skuha, najboljša na svetu, čeprav je precej zanič. Resnica pa je v tem, da se mi zdi zelo simpatično, da se potrudi, da vstane, mi skuha kavo in jo prinese v posteljo," je povedala 24-letna Nives.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.