Magazin > Odnosi in prosti čas
4539 ogledov

Osem znakov, da ste našli ljubezen svojega življenja

ljubezen Profimedias
Ste našli "ta pravo" oziroma "ta pravega"?

1. Načrti in sanje
Trenutki, v katerih razmišljate o prihodnosti s partnerjem, veliko razkrivajo. Če vas misel na to napolni s strahom, ne gre za pravo ljubezen. Če pa si prihodnost z ljubljeno osebo jasno predstavljate in pri tem občutite zadovoljstvo in pozitivno razburjenje, lahko govorimo o ljubezni.

2. Geste
Prava ljubezen se ne meri z darili ampak majhnimi gestami, ki veliko več povedo o čustvih kot diamanti. Sem spadajo na primer sporočilca, ki jih pošiljate partnerju tekom dneva in s katerimu mu dajete vedeti, da ga pogrešate. Če pa ste poleg tega pripravljeni svoje potrebe postaviti na drugo mesto in ves svoj prosti čas posvetiti partnerju, potem je v vas vzbudil/a zares globoka čustva.

3. Misli
Je partner vaša zadnja misel, ko ležete k počitku, in prva, ko zazvoni budilka? Če je odgovor pritrdilen, ste med srečno zaljubljenimi.

4. Podobnosti
Pomembno je, da imata iste vrednote in cilje. Le tako je zveza lahko trdna.

5. Seks
Strast, ki jo do partnerja čutimo na začetku zveze, žal ne traja večno. Prava ljubezen pa se ne meri v količini seksa, ampak so pomembna čustva, ki jih med seksom občutimo, in tudi kvaliteta spolnega življenja.

6. Položaj spanja
Pari, ki se pred spanjem in zjutraj crkljajo, povezujejo globoka čustva.

7. Hvaležnost
Strokovnjaki pravijo, da je v zvezi beseda „hvala“ pomembnejša od „ljubim te“. Redno izražanje hvaležnosti, tudi za majhne stvari, je znak iskrenih čustev.

8. Poljubi in dotiki
Na začetku zveze se le težko odlepimo od partnerja. Če pa so poljubi in dotiki pogosti tudi, ko zveza že nekaj časa traja, potem ste lahko prepričani v svoja in partnerjeva čustva.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.