Magazin > Odnosi in prosti čas
17081 ogledov

Večna ljubezen: Pari teh astroloških znamenj se ne bodo nikoli razšli

ljubezen
Nikoli ne bodo šli narazen.

Če gre verjeti astrologom, so si nekatera astrološka znamenja preprosto usojena in njihova ljubezen je, enkrat ko se najdejo, tako močna, da jih nič ne more ločiti.

Oven in ribi

Oven je dinamičen, močan in motiviran. Sibice so občutljive, zapletene in čutne duše. Sama nasprotja, piše Miss7, a ko se osebi, rojeni v teh dveh znamenjih najdeta in spoznata, da sta zaljubljena, je njuna zveza neuničljiva. Ribe potrebujejo nekoga, ki je močan, oven pa potrebuje nekoga, ki ga bo spomnil, kaj je v življenju pomembno in bo obudil njegovo nežnejšo stran.

Lev in tehtnica

Lev je družaben, bister in obožuje, če je v centru pozornosti. Tehtnica je dobrosrčna, prijateljska in odprta. Lev in tehtnica se lahko pogovarjata dolgo v noč in nadaljujeta v naslednji dan. Temu paru nikoli ne zmanjka tem, o katerih bi se lahko pogovarjala. Zelo sta si podobna in zato tudi zelo kompatibilna. Lev obožuje nežen in ljubeč karakter tehtnice, ona pa je navdušena nad levovo karizmo.

Devica in vodnar

Devica je zelo pozorna in pridna. Vodnar pa napreden in originalen. Navdušujeta eden drugega s svojo drugačnostjo. Ko sta skupaj, se veliko pogovarjata, skupaj gledata dokumentarne filme, bereta knjige … Devica in vodnar se razumeta tako dobro, da bosta skupaj do konca življenja.

Dvojčka in strelec

V tem primeru oba ljubita svobodo in avanturizem. Ko sta skupaj jima ni nikoli dolgčas. Nenehno se udeležujeta adrenalinskih izzivov in skupaj postavljata nove mejnike. Ko postaneta par, je njuna zveza podobna vzburljivemu potovanju, polnemu novih in lepih spominov. Njuna kompatibilnost je neverjetna.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:32 03.januar 2018.

    Take neumnosti lahko pišete samo prekarci na Žurnalu.....

Sorodne novice