Magazin > Odnosi in prosti čas
8579 ogledov

Astrologija: Ta znamenja je najlažje vzljubiti

zmenek par Profimedias
Ljubezen z njimi je nekaj najbolj preprostega.

Bik

Težko boste našli bolj zveste ljudi, kot so biki. Ko bik vzljubi, je popolnoma predan tisti osebi in se ljubezni preda 100-odstotno. Z njim je vse preprosto, njegova ljubezen je jasna in svoja čustva brez težav izraža.

Ribi

Ribe imajo zelo razvit čut za empatijo in nekako jim uspe, da so vsem ljudem, ki jih spoznajo, všeč. Ribice so lahko za zgled vsem, ki radi komplicirajo. Sledijo svojemu srcu in v ljubezni niso nikoli sebični.

ljubezen Večna ljubezen Magazin Večna ljubezen: Pari teh astroloških znamenj se ne bodo nikoli razšli

Rak

Ljubljenim osebam bo vedno na razpolago, saj vedno sledijo svojemu materinskemu čutu in zelo radi pomagajo, negujejo. Potrebe ljubljenih oseb bodo vedno postavili pred svoje. Pomagali vam bodo v dobrem in slabem. Rak zelo rad oprošča napake, zato nekateri raki velikokrat ostajajo v nezdravih zvezah, v katerih jih partner vara in jim laže. Slepo verjamejo v pravljično ljubezen.

Tehtnica

Zaljubljena tehtnica si želi, da bi bili vsi zadovoljni in srečni, še posebej osebe, ki jih imajo radi. V življenju se lahko odreče vsemu, samo da bi lahko bil s svojo izbranko. Tehtnice dajo veliko na zunanji videz, zato skrbijo zase in jih moti, če partner oziroma partnerica pri teh stvareh ni enaka. Tehtnica bo naredila vse, da zaščiti ugled svojih ljubljenih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice