Magazin > Odnosi in prosti čas
5834 ogledov

Tako ga razvnameš, ne da bi se slekla

Poljub
Želel si vas bo, kot nikoli prej.

Ples

ne reče se zaman, da so dobri plesalci tudi dobri v postelji. Ples lahko vašega moškega razvname bolj, kot če bi se takoj slekli pred njim. Dražite ga, pokažite mu, kako zelo ste lahko zapeljive in kako čutno lahko premikate svoje boke. Vseeno je ali mu svoj ples pokažete v enem od nočnih klubov, v domači spalnici ali kar ob pultu med pripravljanjem večerje, piše Miss7.

Vroča govorica

Morda vam bo na začetku malce čudno in neprijetno, a ko boste videli njegovo reakcijo, boste navdušeni. Če vam je sprva neprijetno tako govoriti ena na ena, mu pošljite vroče sporočilce. Kmalu boste videle, katere besede so mu najbolj všeč.

Kuhanje

Stara modrost pravi, da gre ljubezen skozi želodec. Dragemu skuhajte kaj dobrega, slanega ali sladkega. Pozanimajte se, kaj ima rad in mu na prvem zmenku pripravite njegovo najljubšo jed in najljubšo sladico. Verjetno se vam ne bo mogel upreti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice