Magazin > Odnosi in prosti čas
4480 ogledov

Pet znakov, da vas ne ljubi več

seks, žalost, spor, prepir, ljubezen
Ni vsaka ljubezen večna …

Tako hitro, kot lahko ljubezen vzklije, lahko tudi usahne. Ponavadi je zato kriva rutina ali pa tudi vsakodnevni stres, zaradi katerega si za partnerja ne vzamemo več časa oziroma se za zvezo nehamo truditi. Če v vaši zvezi opazite te znake, je čas, da se s partnerjem pogovorita o vajini prihodnosti.

Pet znakov, ki razkrivajo, da so se njegova čustva spremenila

1. Ne zanimate ga več
Na začetku zveze vas je z zanimanjem poslušal. Vse je želel vedeti o vas, zanimala ga je tudi najbolj banalna informacija ali novica iz vašega vsakdana. Če za vas nima nobenega vprašanja več, če ne kaže več zanimanja za vaše življenje, je to jasen znak, da je zveze zanj konec.

2. Krivi vas za vse, kar gre v njegovem življenju narobe
Zagotovo je tudi on jezen in razočaran, da so se stvari v vajini zvezi spremenile in da ni več tako lepo, kot je bilo nekoč. To jezo moški pogosto kažejo v obliki obtožb, ki letijo predvsem na vas.

3. Izogiba se vam
Ste opazili, da se njegov delavnik daljša in da prosti čas raje kot z vami preživlja v družbi prijateljev? Jasen znak, da se vam izogiba. Premislite, ali se za to zvezo še splača truditi.

4. Prihodnost načrtuje brez vas
Razmišlja o selitvi in se o tem z vami ni pogovoril? Je počitnice rezerviral brez vaše vednosti? Če se z vami ne pogovarja več o prihodnosti, je čas, da spakirate kovčke.

5. Ne kaže več spoštovanja
Imate občutek, da mu je vseeno, ali vas njegove besede prizadenejo? Ga vaša čustva in interesi ne zanimajo več? Čas je, da resnici pogledate v oči in zvezo prekinete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.