Magazin > Odnosi in prosti čas
4683 ogledov

Tega si moški želijo v postelji

Veselje in sproščenost Profimedias
Moške je v postelji v bistvu zelo enostavno zadovoljiti.

Pozabite na popolni oralni seks ali "brzaka“ v javnosti. Moški si od vas želijo predvsem to, da mu pokažete, da si želite seksa z njim. 

1. Bodite aktivni
Moški se bo v postelji z žensko, ki se pretvarja, da je morska zvezda, na smrt dolgočasil. To ne pomeni, da morate med seksom vedno vzeti vajeti v svoje roke, kdaj pa kdaj pa mu le pokažite, da se v vas skriva vulkan strasti.

2. Bodite previdne
Če je do vas pozoren in nežen, bodite takšni tudi vi do njega. Med strastnim seksom lahko pride do modric in prask – tega vam ne bo zameril. Če pa ga boste poškodovali iz malomarnosti, boste uničili zaupanje, ki je temelj dobrega seksa. 

3. V svoji koži se morate počutiti dobro
Samozavest je seksi. Če se ženska dobro počuti v svoji koži, bo oddajala posebno energijo in takoj bo videti privlačnejša. Seks s samozavestno žensko je vedno super, saj se med spolnim aktom ne obremenjuje z odvečnimi kilogrami ali visečimi dojkami, ampak je osredotočena na svoje in partnerjevo zadovoljstvo. 

4. Vzemite si čas
Seks je najlepša postranska stvar na svetu. Sprostil vas bo, a le, če si boste zanj vzeli čas. Ne hitite. Če boste med seksom gledali na uro, boste ubili njegov libido.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.