Magazin > Film & Glasba & TV
24682 ogledov

Zvezde plešejo: Werner z drzno izjavo marsikoga šokiral, tudi Andreja Škufco

Werner POP TV
Lado Bizovičar s komentarjem povzročil naval smeha.

Včeraj se je šov Zvezde plešejo končal za pevca Wernerja. Po mnenju mnogih komentatorjev na spletu, bi moral vedno nasmejani pevec šov zapustiti že prej, a so mu zvesti oboževalci pomagali iz kroga v krog.

Werner in njegova soplesalka Gordana sta tokrat plesala jive. Tema šova so bili ikonični gibi in plesni par se je odločil za Elvisovo pesem Jailhouse Rock. 

Werner je pred nastopom povedal, da imata z legendarnim pevcem marsikaj skupnega: "Jaz imam Elvisa v sebi. On je verjel v to, kar je delal, nikoli ni obupal, prepričal je množice, da je kralj rokenrola, kot sem jaz prepričal množice, da sem ljudski pevec za ljudska srca. /.../ Skupno z Elvisom nama je tudi to, da imava zelo močni karizmi. Absolutno mi karizma pomaga, ker ljudje, ki me gledajo, čutijo to karizmo. Jaz se karizme ne morem rešiti, jo umakniti. Ali jo imaš ali ne, jaz jo imam."

Werner | Avtor: POP TV POP TV

Na to izjavo se je med ocenjevanjem spomnil Andrej Škufca, ki je povedal:  "To, da primerjaš svojo karizmo s karizmo Elvisa Presleyja, je izredno drzna trditev. Ker on je bil ravno to – drzen, še zlasti v tem spotu Jailhouse Rock. Ti si bil pa vesel. Werner pač." Tudi Katarina Venturini nad nastopom ni bila najbolj navdušena. "Danes si se mi zdel bolj razigran. Z obrazom kot tudi s telesom. Jive pa ni bil v redu. Noge so delovale težke, si pa pokukal iz svoje cone udobja," je povedala. 

"Elvis je s svojimi gibi ustvaril učinek hitrega pretoka in elastičnosti. Tvoji gibi pa so delovali kot bi imeli povišan holesterol. Bili so zaobljeni in nekam nasičeni. Mi je pa všeč, kako samozavestno se premikaš po odru," je dejala Nika Urbas Ambrožič, Lado Bizovičar pa je povedal, da je imel v svoji sobi nekoč Elvisov plakat, zato je prepričan, da je še živ. "Če je videl to tvojo točko, je naredil harakiri. Oprosti, namesto, da bi delal ikonične gibe iz medenice, si se premikal kot ograja iz medenine. To ni bil Elvis, ampak je bil mornar Stipe, ki si je kolk izpahnil," je še dodal.

Werner je od žirije prejel 17 točk.

Komentarjev 7
  • Rafaelus 11:25 22.april 2018.

    On je BOG, še opravičujem črka E manjka pred Bog 😀

  • marijanca 23:15 16.april 2018.

    Daleč od Elvisa končno izpadel vase zagledan nadutež

  • Marka Skace 19:32 16.april 2018.

    Plesalec z štilpm od metle v riti.