Magazin > VIP
22848 ogledov

Wernerjeva žena odgovarja pametnjakovičem

werner
Gledalci šova Zvezde plešejo so bili do Wernerja zelo kritični.

Ko je moral v začetku aprila šov Zvezde plešejo zapustiti Rok Kunaver, so gledalci šova predlagali spremembo pravil. Po njihovem mnenju je bil na parketu veliko slabši od njega pevec Werner, ki ga je žirija tudi slabše ocenila. Dobil je le 19 točk, medtem ko sta jih Rok in njegova soplesalka nabrala 24.

Gledalka Nina je bila zelo jasna: "Če bo še kakšna sezona, prosim, spremenite pravila izločanja, tako da najprej sodniki podajo svoje ocene, potem pa naj se glasuje med tistima paroma, ki sta od sodnikov prejela najmanj točk. Ker tole danes je pa preseglo vse meje dobrega okusa." Podobnega mnenja je Darja. "Ni realno, večjo vrednost ocenjevanja bi morala imeti žirija," je zapisala.

Werner je izpadel preteklo nedeljo in tudi takrat dvignil veliko prahu. Pa ne toliko zaradi plesa, ampak zaradi izjave,da sta njegova in Elvisova karizma primerljivi.

Da ima Werner ogromno navijačev, ne more zanikati nihče. Prišli so ga spodbujat celo v šov. Kot so povedali na POP TV, so nekatere oboževalke po njegovem izpadu v studiu celo zajokale.

Njegova največja oboževalka pa je zagotovo žena Andreja. "Kapo dol, sonce moje. Najlažje je sedeti na drugi strani ekrana in pametovati ...Obujejo naj čevlje velikana … Pri 48 letih, pa da jih vidim … Si moj zmagovalec in človek z velikim srcem. Odri te čakajo, pesmi nastajajo … Tale tempo, ki si ga imel 2 meseca, pa ni človeški in samo moj poklon. Slikca pa sama govori o tem, kako te vsi spoštujejo, imajo radi in kakoooooooo zeloooo velik človek si. In to je vredno več, kot biti v finalu oddaje, ki je bila samo ena lepa avantura v tvojem življenju. Tvoji uspehi kariere presegajo meje finala te oddaje,“ je zapisala na Facebooku.

Werner ima očitno srečo v poslu in tudi v ljubezni ...

Komentarjev 6
  • fatma 10:47 22.april 2018.

    Ta tvoj je lahko samo veeeelik papak

  • Vesoljec 02:33 21.april 2018.

    Kar se pa tiče avtorja/avtorice tega članka, je pa tudi vreden/vreda 5 centov...

  • Vesoljec 02:32 21.april 2018.

    Ga. Andreja, lepo, da ga imate rada, a si je potrebno naliti čistega vina. Vaš mož je v šovu prišel dlje kot si je zaslužil.