Magazin > VIP
10850 ogledov

Zvezde plešejo: Po šovu v občinstvu tekle solze

Werner POP TV
Morda pa pevec s svojo izjavo le ni tako zelo pretiraval ...

Kot smo včeraj poročali, je moral po šesti oddaji šova Zvezde plešejo domov pevec Werner, za katerega je bil usoden Elvis Presley oziroma njegovi plesni koraki. "Zdaj bom imel nazaj svoje dneve in drago družino, ki sem jo zelo pogrešal. Zelo sem užival v plesu in dosegel cilj, ki sem si ga zastavil. V enem tednu sem se naučil novega plesa, ga začutil in na koncu zaplesal v takšnem šovu. Ne glede na mojo višino, več kot 100 kilogramov in leta, sem dosegel svoj cilj," je po izpadu povedal Werner, ki je med šovom shujšal za osem kilogramov. "Treningi so res naporni, po šest ur na dan. Pojedel sem ogromno protibolečinskih tablet, bolelo me je vse – od kolkov do blazinic. Meni je bilo lepo in vsem ljudem sem dokazal, da če sanjajo o plesu, naj sanjajo naprej, saj zmore vsak,“ je še dodal vedno pozitivni Werner.

Jok po koncu šova

Werner je to nedeljo sicer veliko prahu dvignil z izjavo o svoji karizmi, ki jo je primerjal s karizmo kralja rokenrola.

"Jaz imam Elvisa v sebi. On je verjel v to, kar je delal, nikoli ni obupal, prepričal je množice, da je kralj rokenrola, kot sem jaz prepričal množice, da sem ljudski pevec za ljudska srca. /.../ Skupno z Elvisom nama je tudi to, da imava zelo močni karizmi. Absolutno mi karizma pomaga, ker ljudje, ki me gledajo, čutijo to karizmo. Jaz se karizme ne morem rešiti, jo umakniti. Ali jo imaš ali ne, jaz jo imam,“ je povedal.

Andrej Škufca je njegovo izjavo označil za drzno, a dogajanje po šovu priča Wernerju v prid. Kot pravijo na POP TV, je Werner plesni studio zapuščal z nasmehom na obrazu, neutolažljive pa so bile njegove oboževalke v studiu, ki so od žalosti menda zajokale.

 

 

 

Komentarjev 1
  • Snežinko 13:52 18.april 2018.

    Ljudski pevec za ljudska srca? Dobro, da sedim, sicer bi padel od smeha... Je pa narcis, ni kaj. Sam sebi izredno všeč.