Magazin > VIP
14291 ogledov

Ivica Vergan: To željo ji je deset let po smrti izpolnil mož

Ivica Vergan POP TV
Zvezde plešejo. Narodno zabavna zvezdnica Ivica Vergan o tem, kako so jima z nekaj let mlajšim pokojnim možem nekoč skoraj preprečili srečno zaljubljenih skupnih 35 let.

"Ko sva se spoznala, sva bila zelo mlada, on je bil veliko mlajši od mene. Veliko ljudi nama je to poskušalo preprečiti, a sva vseeno na skrivaj hodila, vztrajala in skupaj preživela 35 let, medtem ko je že marsikdo od tistih, ki so nama takrat branili, obupal. Jaz sem jih imela 20, on 17, lahko si predstavljate, kako so v tistih časih to sprejeli njegovi starši. Vsega sem bila jaz kriva, ker sem bila starejša in naj bi bila bolj modra. A razum in srce sta dve zelo različni sferi," se začetkov svoje veze s pokojnim možem spominja Ivica Vergan, ki je prepričana, da ji mož preko šova Zvezde plešejo izpolnjuje še zadnjo obljubo, ki sta si jo zadala tik pred njegovo smrtjo.

"Zdi se mi, da mi je po desetih letih mož izpolnil zadnjo obljubo, ki mi jo je dal pred smrtjo. In to je, da bi skupaj zaplesala, saj za časa njegovega življenja nikoli nisva imela te priložnosti. Moj mož, ki ni bi nadarjen plesalec, se je vpisal v plesno šolo, da bi me razveselil, a tega nisva nikoli realizirala, ker je prej za večno zaspal. No, po vsem tem času pa se mi je ponudila taka priložnost, da zaplešem s profesionalnim plesalcem. Želim si misliti, da je bila to njegova zadnja želja, ki mi jo je sedaj tudi izpolnil, glede na to, da mi je celo življenje izpolnil vse, kar sem si želela. Res sva se imela zelo zelo rada, poslušala drug drugega, se spoštovala in drug drugemu izpolnjevala vse želje, če je bilo le možno. Res sem se v njegovem objemu in v življenju na splošno počutila kot princesa. Nekaj čudovitega sva imela, mislim, da me stalno spremlja in da sva še vedno skupaj. Tudi ta šov je neke vrste dokaz, ker je prišel tako sam od sebe. Tako je moralo biti, neka višja sila, da so se spomnili ravno mene. Jaz vedno gledam z optimizmom in skupaj greva naprej," pravi Ivica. 

Komentarjev 1
  • dragec 20:14 21.april 2018.

    Ivica je potrebna k----

Sorodne novice