Magazin > VIP
6454 ogledov

Si kot limonina pita, ki ji je potekel rok trajanja

GORKA BERDEN in ANDREJ REBULA POP TV
V šovu zvezde plešejo, je Gorka Berden zaradi izjav žirije ostala brez besed.

Igralka Gorka Berden je s soplesalcem Andrejem Rebulo v tokratnem šovu Zvezde plešejo odplesala divji ples Charleton. In ostala brez besed. Žirija je bila neusmiljena.

ROK KUNAVER in MARTINA PLOHL Magazin Zvezde plešejo: Kaj se dogaja med Rokom in Martino?

Najprej je začel po Berdenovi, ki je po nastopu dejala, da je razmišljala, da bi najraje pobegnila domov, udrihati Andrej Škufca. Dejal ji je, da je imela vseskozi pokrčene noge in neizrazit ter neusklajen nastop. Katarina Venturini je nadaljevala, da je najhujša napaka, če je plesalec iz ritma in ona je bila vseskozi, Lado Bizovičar pa dopolnil, da je nastop povlekel na "šalabajska". Nika Ambrožič-Urbas se je izrazila še bolj slikovito: "Bila si kot limonina pita, ki ji je žal potekel rok trajanja".

Denis Porčič, Martina Plohl Magazin Največji ljubezenski škandali šova Zvezde plešejo

No, vse skupaj je bila prvoaprilska šala, saj je Gorka do zdaj odplesala morda najbolj popoln ples, kar dokazujejo tudi ocene. Celo Andrej Škufca je prvič v oddaji podelil oceno šest za njen nastop pa dejal: "Imaš koordinacijo. Zame je to znak talenta. Znajdeš se v različnih plesnih in ritmičnih kombinacijah."

Anastacia Katastrofa Magazin Zvezde plešejo: Zvezdnica med nerodnim dvigom razkrila preveč

Bizovičar je dodal: "Na žalost se pogosto zgodi, da profesionalni plesalec prevzame vso pozornost, tokrat pa si Gorka nosila glavno vlogo."

Rok Kunaver Zvezde plešejo Magazin Zvezde plešejo: Rok iz mamine tragedije črpal vse, kar je danes
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.