Magazin > VIP
26186 ogledov

Zvezde plešejo: Jezni gledalci zahtevajo spremembo

rok kunaver POP TV
Včeraj je moral šov Zvezde plešejo zapustiti igralec Rok Kunaver.

Po včerajšnji oddaji šova Zvezde plešejo so si razočarani gledalci na spletu dali duška. Izpadel je namreč Rok Kunaver, ki si izpada po mnenju velike večine komentatorjev ni zaslužil.

Po njihovem mnenju je bil na parketu veliko slabši od njega pevec Werner, ki ga je žirija tudi slabše ocenila. Dobil je le 19 točk, medtem ko sta jih Rok in njegova soplesalka nabrala 24.

Gledalci so mnenja, da bi bilo treba spremeniti pravila izpadanja. "To pa je zdaj že višek. Nič nimam proti Wernerju, ampak, da se že od samega začetka šlepa samo zaradi klicev, to pa ni fer. Glasovanje bi moralo biti kot lani. O zadnjih dveh mora odločati žirija in ne gledalci. Škoda, da se spet gredo neke igrice," pravi Darko, komentator KaTic TraKos pa je zapisal: "Werner ostane! Pa ne se hecati! Pa resno se sprašujem, če s tistimi, ki glasujete zanj, gledamo isti sov, iste plese?!"

Gledalka Nina je bila zelo jasna: "Če bo še kakšna sezona, prosim, spremenite pravila izločanja, tako da najprej sodniki podajo svoje ocene, potem pa naj se glasuje med tistima paroma, ki sta od sodnikov prejela najmanj točk. Ker tole danes je pa preseglo vse meje dobrega okusa." Podobnega mnenja je Darja. "Ni realno, večjo vrednost ocenjevanja bi morala imeti žirija," je zapisala. 

"Žirija mora dati zadnjo besedo in ne publika. Glasovanje bi se morali začeti šele po zadnjem nastopu in ne na začetku oddaje. Zares škoda za Roka, ker je imel potencial, da se uvrsti visoko, tudi zato, ker je Martina odlična koreografinja. Škoda, škoda," pa meni Sanja.


 

Komentarjev 8
  • jezero 16:28 09.april 2018.

    Ne gledam plesa, ne gledam Rosvite na drugi TV.

  • Vesna Dolšak 15:51 09.april 2018.

    Rok si je mnogo bolj kot Werner zaslužil ostat not. Wernerjevo opletanje z nogami in rokami me pač ni prepričalo v nobeni od oddaj. Pač ni vsak rojen za plesalca.

  • munja 14:48 09.april 2018.

    Brez zveze se je jezit, ker ne bo nič drugače. To je šov, taka so pravila in pika. Jaz sem nehala gledat, ker se dogaja to, kar se dogaja.

Sorodne novice