Magazin > Film & Glasba & TV
14823 ogledov

Zvezde plešejo: Je šel Lado s to opazko predaleč?

rebeka dremelj POP TV
Včeraj je iz šova Zvezde plešejo izpadel komik Sašo Stare.

Tokrat je bil šov Zvezde plešejo filmsko obarvan. Tekmovalci so morali odplesati filmske prizore in plesi so bili res paša za oči. Na koncu večera pa je bilo plesne poti, vsaj na televiziji, konec za Saša Stareta.

gašper rifelj | Avtor: POP TV POP TV


Mnogim pa je v glavi bolj ostalo ocenjevanje pevca Gašperja Riflja. Z Majo sta si izbrala film Šund in ples jive. Katarina Venturini je bila navdušena. "To je bil jive za pokal,“ je izjavila. Bolj kritičen pa je bil Lado Bizovičar. "John Travolta ima rjave lase in jajca. Ti imaš eno od tega. Zdaj smo v  fazi, ko hočemo videti le še top plese. To je bilo 'the best'. Smo na dobri poti do jajc. Svetujem ti, vse bodoče plese lahko izboljšaš, če jim dodaš malo več možatosti. Da postaneš malo bolj dedec. Prosi Rebeko za nasvet.“

Rebeke Dremelj ta komentar verjetno ni užalil. Na račun njene "dominance“ so se namreč šalili že po njenem nastopu."Napadala si z neustrašnostjo kobre,“ je njen paso doble pokomentirala Nika Urbas in dodala, da ji je všeč, ko ženska prevzame glavno vlogo in dominanco. Lado je pevki po nastopu rekel, da ji je verjetno odleglo, ko je bila lahko "furija“ in ji tokrat ne bo treba poslušati komentarjev, da mora biti bolj elegantna. "Vlogo sitne ženske si odlično opravila,“ je izjavil Bizovičar. Rebeka se je na ta komentar odzvala z besedami, da je morala med plesom igrati, ker ona sicer ni dominanta ženska, ki "komandira“. "Seveda ne. Prepričala si me. Prvi april!“ je bil šaljiv Lado.

Komentarjev 2
  • supreme 11:39 02.april 2018.

    Brezvezen šov.....kr tekmujejo kdo bo povedu bolj debilno foro.....kateri se smeje samo avtor le te....ostali pa prisiljeno ploskajo.....

  • Friderik1950 11:09 02.april 2018.

    Za naše razmere dokaj 'bogato' in profesionalno narejen šov. Škoda, da je ocenjevalno premalo selektiven ( večina na enakih ali podobnih ocenah), vse drugo o izpadu, pa je odvisno od 'bujne domišljije' in volje producentov. Škoda, da so tako 'odslovili' ...prikaži večli' simpatičen par, ki je vnašal v šov precej dobre volje in pozornosti gledalcev.