Magazin > VIP
8096 ogledov

To je Wernerjev nasvet za vroč in strasten zakon, kot ga ima sam!

Werner Facebook
Tako strast v zakonu ohranja eden najbolj zaljubljenih parov na domači estradni sceni.

Kdor osebno pozna Wernerja in njegovo ženo Andrejo, ve, da je par sinonim za ultimativno ljubezen. Golobčka, ki sta poročena že od leta 2000, sta v nedavni oddaji Zvezde plešejo ponovno dokazala, da njuni ljubezni ni para. Ne skrivata jo in to ve tudi hčerka Kanenas, ki je na vprašanje voditeljice Tare Zupančič, ali ji je kaj nerodno, da sta starša tako ljubeča drug do drugega in se neprestano poljubljata, odgovorila, da sploh ne. 

In v čem je skrivnost tako strastnega zakona, ki nam je vsem lahko za zgled? Werner in Andreja namreč nista povezana le zasebno, temveč tudi poslovno in tako res večino časa preživita skupaj. Pevec pa ne zamudi nobene javne priložnosti, da o svoji ženi ne bi povedal kaj lepega. 

"Pravega nasveta niti ni. Če najdeš sorodno dušo, potem gre vse to avtomatično. Ko za nekoga dihaš, ga tako ljubiš … so vse pozornosti spontane. Kar se strasti tiče, jo je pa vedno na pretek, saj sva po naravi oba temperamentna in že ko malo glasneje govoriva, iskrice kar frčijo naokoli," nam je zaupal Werner, ki  ženo obvezno pocrtlja z jutranjo kavico, kakšno sladko razvado in kakšno rožico. Pravi, da štejejo predvsem male sladke pozornosti. Mi jima lahko le zavidamo, privoščimo in želimo, da naj frči do večnosti!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice