Magazin > Odnosi in prosti čas
7066 ogledov

Vaš astrološki znak odkriva, kakšni moški so vam všeč

Ljubezen
Astrologi trdijo, da določena astrološka znamenja privlači točno določen tip ljudi.

Nekateri ljudje nas privlačijo fizično, na nekaterih pa vidimo nekaj, kar težko opišemo z besedami, ima pa zato odgovor na to astrologija. 

Oven 
Ženske rojene v znamenju ovna na žalost pogosto padajo na moške, ki so na začetku vez zelo zainteresirani, čim vidijo, da postaja resno, pa se povlečejo nazaj. "Nisem za resno vezo" ali "Zaslužiš si boljšega" sta stavka, ki jih ovnice pogosto slišijo. 

Bik
Naivne kot so, verjamejo lažem in prevaram, zaradi česar pogosto naletijo na tipe, ki iščejo le kratkotrajno vznemirjenje.

Dvojčka
Dvojčki imajo neverjetno pozitivno energijo, to pa pogosto privlači moške z negativno energijo, ki dvojčicam prav izsesajo vso pozitivo. 

Rak
Raki se radi žrtvujejo za druge, kar pa znajo napačni moški hitro zavohati in izkoristiti. 

Lev
Ženske rojene v znamenju leva hitro zaslepijo materialne dobrine. Prijajo jim moški, ki vozijo dobre avtomobile, imajo lepo stanovanje in jih vozijo na drage večerje, a večinoma se vse sveti le na zunaj, v duši pa so te moški precej prazni. 

Devica
Device pogosto padajo na svoje bivše, sploh, če le te trdijo, da so se spremenili. Tako jim pogosto dajo drugo možnost in kasneje ugotovijo, da se prav nič ni zares spremenilo. 

Tehtnica
Tehtnice so uravnotežena bitja, to pa privlači moške, ki so malo neuravnovešeni. Niti en drug znak ne privlači toliko različnih moških, ki imajo v glavi kaos.

Škorpijon
Škorpijonke izražajo neverjetno seksualno privlačnost in privlačijo barabe, čeprav se zavedajo, da taki moški niso dobri za njih. Bolj kot se moški grdo obnaša, bolj jih privlačijo. 

Strelec
Ženske rojene v znamenju strelca ljubijo svobodo in se ne želijo vezati. To pa privlači ljubosumne like, ki jih želijo prikleniti nase. 

Kozorog
Kozoroginje so večinoma organizirane in ambiciozne, a žal vedno naletijo na moške, ki so neorganizirani. 

Vodnar
Vodnarke so izredno potrpežljive osebe, kar pa koristi moškim, ki jih imajo samo za sproti oziroma dokler ne pride kakšna boljša. 

Ribi
Ženske rojene v tem znamenju verjamejo v dobro v ljudeh in v to, da se človek lahko spremeni. Če spoznajo tipa s slabim karakterjem, verjamejo v to, da se le ta lahko spremeni, vendar se v glavnem to ne konča dobro. 

 

Komentarjev 1
  • Lovebites 15:19 24.marec 2018.

    Fetihova,spravi se s svojimi idiotizmi v psihiatricno ustanovo.A ti nihce ne upa povedati resnice v obraz?Ker to,kar objavljas,je res psihoticno.

Sorodne novice