Magazin > Odnosi in prosti čas
3372 ogledov

Znaki, da se je vaš partner od zveze že poslovil

prepir Profimedias
Obstaja več znakov, ki razkrivajo, da se je moški začel umikati in da bo verjetno kmalu izustil: "Konec je.“

Zveza ponavadi ne razpade čez noč, ampak se začne postopoma krhati, kar razkrivajo spremembe v vedenju. Ko se pojavijo spodaj našteti znaki, je običajno čas za preplah.

1. Ne posluša vas
Se ves čas ponavljate, ker vse pozabi – tudi vam zelo pomembne stvari? Očitno je izgubil interes. Za srečno zvezo je pomembno, da se partnerja ne trudita le za svoje, ampak tudi partnerjevo zadovoljstvo.

2. Laže
Iskrenost in zaupanje sta stebra harmonične zveze, zato so laži pogostokrat za ljubezen usodne. Če ste ga ujeli na laži, se z njim o njej nujno pogovorite. Le pogumno po odgovore.

3. Izogiba se vam
Išče izgovore, da mu ne bi bilo treba biti v vaši družbi? V soboto mora delati, v nedeljo ga čaka perilo, v ponedeljek pa ima v popoldanskih urah pomemben sestanek … Obstaja verjetnost, da potrebuje le nekaj časa zase, čas za rdeči alarm pa je, če vam tega prej še nikoli ni pokazal. Če je takšnih banalnih izgovorov vedno več, je to zelo slab znak.

4. Moti ga vsaka malenkost
Vaše pomanjkljivosti so se mu nekoč zdele ljubke, sedaj pa vas vpričo prijateljev kritizira. Še huje je, če pred drugimi omenja zelo intimne stvari. Poslovite se od njega, preden vam on podari košarico.

5. Namenoma dela stvari, ki jih sovražite
Mnogi partnerji se med seboj zbadajo. S tem ni nič narobe, če so zbadljivke nedolžne in humorne. Če pa gre za provokacije, je v zvezi nekaj hudo narobe.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.