Magazin > VIP
25059 ogledov

Branko Čakarmiš do ušes zaljubljen

Branko Čakarmiš Saša Despot
Tako ga "sračka" programski direktor Branko Čakarmiš.

Ne, ne, nič novega in hvala bogu! Je pa super ljubko, kako Branko Čakarmiš in njegova 14 let mlajša žena, učiteljica terapevtske joge Katja Kovačič Čakarmiš tri leta po poroki še vedno drug drugega požirata z očmi. Sodeč po facebook utrinkih sta zaljubljena kot prvi dan in nora drug na drugega.

Branko Čakarmiš | Avtor: Facebook Facebook

Čeprav svojo ljubezen skrbno čuvata pred javnostjo,  je Katja ta konec tedna objavila navihano fotografijo, na kateri je parček nasmejan do ušes in pod set sončnih fotografij zapisala: "Pod najino poročno murvo in to brez bunde," ter dodala srčke in sončke.

Slavni parček se je v javnosti skupaj prvič pojavil spomladi leta 2014, leto kasneje sta v Goriških Brdih dahnila usodni da, leta 2016 pa pozdravila rojstvo hčerke Karine. In vsi, ki Katjo poznajo, nekaj let je namreč delala kot tiskovna predstavnica Pop TV, se ne čudimo, da je Branko ob tako super ženi vedno nasmejan. 

Komentarjev 7
  • francl12 18:13 05.marec 2018.

    Takim pr@scem se smeji do ušes, ker lahko s podporo države lupijo državljane! Ali se tudi nategnjenemu delavcu za trakom tako smeji???? MIslim, da ne, saj mora za vsak cent krepko garati! Nato mu takšni neteguni na podlagi svoje ustrane ...prikaži več programske sheme poberejo 5€ na mesec!!!! Poleg tega jim razni novinarčki delajo brezplačno samopormocijo, oni se pa režijo!!!

  • Avatar darklord
    darklord 14:40 05.marec 2018.

    super novica; verjetno ne bom nekaj dni normalno spal.....

  • Waltter 10:48 05.marec 2018.

    S tem clankom se zafrkavate? Kaj naj bi sploh bil namen tega? Cudez da sta dva porocena po dveh letih mogoce se malo zaljubljena?

Sorodne novice