Magazin > VIP
4668 ogledov

Oskarji: Kakšna sramota za Ryana Seacresta

Ryan Seacrest
Če bi to vedel, bi slavni voditelj verjetno ostal doma.

Znana voditelja televizijskega kanala E!, Ryan Seacrest in Giuliana Rancic, sta tudi letos pred podelitvijo oskarjev poročala z rdeče preproge. Pri Ryanu, velikem lomilcu ženskih src, so se zvezdnice doslej vedno rade ustavile in z njim poklepetale, letos pa so se mu izogibale… Vse igralke, ki so bile nominirane za oskarja za glavno žensko vlogo, Margot Robbie, Meryl Streep, Frances McDormand, Sally Hawkins in Saoirse Ronan, so šle mimo njega.

Seacresta je namreč neka stilistka novembra obtožila spolnega nadlegovanja. Voditelj je obtožbe zavrnil, njegov delodajalec pa je sprožil preiskavo. Ker niso našli dovolj dokazov, ki bi potrdili stilistkine besede, Seacresta niso odpustili.

Začetnica gibanja #MeToo, Tarana Burke, je pred podelitvijo izjavila, da E! Seacresta ne bi smel poslati na Oskarje, Jennifer Lawrence pa je v pogovoru z voditeljem Howardom Sternom konec februarja povedala, da še ne ve, ali se bo s Seacrestom pogovarjala na rdeči preprogi. Sedaj je znano, da se igralka pri njem ni ustavila.

Se je pa Seacrest pogovarjal z Mary J. Blige, Allison Janney in Taraji P. Henson. Slednja ga je malce zbodla z besedami, da "vesolje poskrbi za dobre ljudi“.

Oskarji Oskarji Magazin To so letošnji dobitniki prestižnih nagrad
Komentarjev 1
  • Nevica 18:14 05.marec 2018.

    pri katerem članku, ko je taka zmešnjava????? Oči me bolijo od nametanosti....