Magazin > Horoskop in Numerologija
834 ogledov

Vroči horoskop za teden od 5. do 11. marca

astrologija
Ta teden bi bili vsi radi v koži kozorogov!

OVEN

Teden vam sicer ne bo najbolj naklonjen, saj bo vaša spolna sla bolj nizka. Šele nekje proti koncu tedna lahko računate, da se bo vaše razpoloženje malce izboljšalo. V postelji boste morali pokazati nekaj domišljije, da boste razbili rutino, v katero sta zapadla v zadnjih tednih. V vaši glavi se skriva marsikaj, zato naj vas ne bo strah izraziti tega. 

Ljubezen: 3
Seks: 3

BIK
Za vas bo ta teden izredno romantičen, poln bo ljubezni. Poleg vseh čustev, ki jih boste delili s partnerjem, pa vas bo ta še dodatno presenetil, in sicer z neko novo tehniko v postelji. Spraševali se boste, kje se je tega naučil, vendar vprašanja raje zadržite zase. Vi se le prepustite užitkom, saj bo ta teden eden izmed boljših.
 
Ljubezen: 6
Seks: 5

DVOJČKA
Ne glede na to, da to ne bo najbolj čustven teden, bo vseeno zelo zabaven med rjuhami. Enkrat za spremembo pustite, da vaša boljša polovica prevzame vajeti v roke. Ugotovili boste, da vas partner pozna zelo dobro. Brez besed ali namigov bo točno vedel, kako vas mora prijeti in kaj mora narediti, da se boste znašli v višavah. 

Ljubezen: 4
Seks: 6

RAK
V tem tednu boste zmedeni, igrice v postelji pa vam bodo predstavljale le način sprostitve. Nikakor se ne boste mogli povezati s partnerjem na čustvenem nivoju, kakor je pri vama v navadi. Nič ne bo narobe, če si bosta privoščila nekaj zabave izven odnosa, a nikakor ne smete pozabiti na čustva vaše boljše polovice. Najti bosta morala neko vmesno pot. 

Ljubezen: 2
Seks: 4

LEV
Najbolj vam bo naklonjena sredina tega tedna. Takrat boste partnerju lahko zaupali vse poredne želje, ki jih imate. V ostalih dneh pa bo vaš libido nekoliko nižji, saj boste močno obremenjeni z ostalimi zadevami. Zavedajte pa se, da se v najbolj stresnih trenutkih prileže kakšna dobra sprostitev. Vseeno posvetite nekaj časa samo odnosu in seksu. 

Ljubezen: 3
Seks: 3

DEVICA
V tem tednu ne boste znali povedati, kaj točno želite od partnerja. To bo v vajin odnos prineslo nekaj zmede. Vsaj dva dni v celem tednu posvetite temu, da bosta s partnerjem ugotovila, česa vam primanjkuje. Zagotovo vama bo skupaj uspelo najti odgovor, ki vaju bo zbližal in kasneje popeljal do užitkov, ki si jih lahko nudita le vidva. 

Ljubezen: 3
Seks: 2

TEHTNICA
V tem tednu boste partnerju pokazali svojo divjo plat. In še kako bo navdušen nad njo! Pred vama je pester teden, najbolj naklonjen pa vama bo četrtek. Na ta dan bosta tudi čustveno najbolj povezana in tako bosta poskrbela za izboljšanje vajinega odnosa. Spolnost bo dosegla nove dimenzije, zato se le prepustite. 

Ljubezen: 3
Seks: 4

ŠKORPIJON
Vaš partner vam bo predlagal neko novo erotično igrico, ki vam bo še kako všeč. V tem tednu lahko pričakujete naval novih idej in želja. Ni nujno, da vse preizkusita takoj, zato le počasi. Čez teden poskrbita bolj za sprostitev, moči pa privarčujta za konec tedna, saj ga bosta preživela med rjuhami. Zagotovo vama ne bo dolgčas. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

STRELEC
Sicer boste čez teden precej zaposleni, vendar pa boste zato vse zamujeno nadoknadili kasneje. Konec tedna bo namreč še kako pester in preživeli ga boste med rjuhami. Že v naprej pripravite različne igre in ideje, ki jih bosta kasneje z boljšo polovico lahko uresničila. Na dan naj pridejo vaše najbolj skrite fantazije, naj vas ne bo strah. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

KOZOROG
Poskrbeli boste za to, da bo vaša spolna moč na vrhuncu. Privlačni boste in polni energije. V tem tednu vama ne bo dolgčas. Vaša pričakovanja bodo zelo visoka, zato vas bo partner sicer komaj dohajal, vendar pa bo vredno vsakega truda. Želja po bližini vaju bo grela cel teden in ni se vam potrebno bati, da bi ta plamen kaj kmalu ugasnil. Zato le uživajte.

Ljubezen: 5
Seks: 6

VODNAR
V tem tednu se posvetite predvsem željam partnerja. Vajino spolno življenje potrebuje nekaj novosti. In prav vaša boljša polovica vam bo dala nasvete, kako bi lahko popestrila dogajanje. Ne odklonite idej takoj, raje poslušajte, kako si je partner to zamislil. Ugotovili boste, da morda te ideje le niso tako slabe.

Ljubezen: 4
Seks: 3

RIBI
Dogajanje med rjuhami boste prevzeli v svoje roke. Ugotovili boste, da obstaja še kar nekaj novih načinov, kako zadovoljiti partnerja. Povsem se boste posvetili svoji boljši polovici. Prepustita se toku, odkrivajta vajine erogene cone in kaj vama prinaša največji užitek. Vajina domišljija naj gre preko meja. To vama bo prineslo neizmerne zadovoljstvo. 

Ljubezen: 5
Seks: 6


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.