Magazin > Odnosi in prosti čas
6518 ogledov

Kaj ura rojstva pove o vas?

ura budilka
Ni pomemben le astrološki znak. O nas veliko razkriva tudi ura rojstva.

Rojeni med polnočjo in 2. uro zjutraj
Neznane situacije vas plašijo – občutek varnosti, družina in stabilnost so pri vas na prvem mestu. Skozi življenje poskušate krmariti brez večjih tveganj. S tem ni nič narobe. Soljudje si vas bodo najbolj zapomnili po spodbudnih besedah, s katerimi ste jim vlili nove energije in poguma, ko so to najbolj potrebovali. 

Rojeni med 2. in 4. uro zjutraj
Ste oseba, ki rada potuje in je zelo aktivna. Nič vas ne more zadržati na enem mestu, saj obožujete novosti. Ste radovedni in komunikativni in zvest ter zabaven prijatelj. 

Rojeni med 4. in 6. uro zjutraj
Romantična duša, ki v ljudeh išče dobro. Ljudje v vaši bližini so lahko srečni, da vas imajo, saj ste znani po tem, da vedno poskrbite za druge. 

Rojeni med 6. in 8. uro zjutraj
Zelo ste kreativni. Ste aktiven človek, ki od življenja, predvsem pa od sebe, veliko pričakuje. Odlikuje pa vas tudi močan značaj, zato ste odlični vodja. 

Rojeni med 8. in 10. uro zjutraj
Ste mirna in uravnotežena oseba, kar sevate tudi navzven, zato mnogi pri vas iščejo uteho. Pomoči potrebnim vedno radi prisluhnete in pomagate, zavedate pa se, da potrebujete tudi čas zase, zato se mnogokrat umaknete v osamo. 

Rojeni med 10. in 12. uro
Aktivna oseba, ki ljubi svobodo. Radi ste v družbi in radi spoznavate nove ljudi. Z lahkoto sklepate nova prijateljstva. 

Rojeni med 12. in 14. uro
Deloholik, kar se je videlo že v otroštvu, ko ste se trudili za dobre ocene. Zavedate se, kaj pomeni odgovornost in z veseljem si postavljate nove izzive. 

Rojeni med 14. in 16. uro
Rutini se izogibate in iščete nove pustolovščine. Radi spoznavate neznane kraje, se pogovarjate z neznanci … Samo da vam ne bi bilo dolgčas. Kljub temu v vašem življenju vlada red. 

Rojeni med 16. in 18. uro
Vaše misli so globoke. Dvomite v vse in v vsakogar. Če z odgovorom niste zadovoljni, boste tako dolgo vrtali v sogovornika, da vam razkrije, kar vas zanima. Kljub temu ste vesele narave. Vse v svojem življenju cenite. Ste zelo hvaležna oseba.

Rojeni med 18. in 20. uro
Drugi se v vaši družbi počutijo dobro. Za vsako težavo najdete rešitev, odlikuje pa vas tudi močna empatija. Pazite le, da si boste dovolj časa vzeli tudi za svoje potrebe. 

Rojeni med 20 in 22. uro
Ni vam pomembno, ali ste v centru pozornosti ali ne. Želite pa si, da se vaš trud ceni. Vaša sreča leži v hvaležnosti drugih.

Rojeni med 22. uro in polnočjo
Veste, česar si želite. V svoje cilje vlagate veliko truda. Vaša motivacija sta uspeh in občudovanje. Ste tudi zelo kreativni.


 

Komentarjev 2
  • Lovebites 22:12 10.marec 2018.

    A ti to resno verjames??Si se bolj prfuknjen kot avtor tega sranja...lepo te prosim,reci,da se salis.

  • Snežinko 11:38 10.marec 2018.

    Čisto, ampak res čisto narobe! Sem popolnoma nasproten, kot piše zgoraj.