Magazin > VIP
18011 ogledov

Je to fant Zale Ribič Djurić?

Zala Ribič Đurić Facebok
Ujeta med poljubom.

Igralka, pesnica in pevka Zala Ribič Djurić nam je januarja razkrila, da je srečno zaljubljena v nekaj let starejšega moškega.

"Nerada rečem moj fant, ker ni moj, pač pa sam svoj, pa tudi fant ni, ampak je moški. Je moja ljubav (ljubezen op. a.). Čim manj želim povedati o njem, saj ga ne bi rada razkrila, potem pa ga z vso to pozornostjo pustila samega, saj se ravno odpravljam nazaj v New York. Ni znan, ni v umetnosti, kamera ga še ni videla. Je pa zelo ljubeč, ravno zame. Prav zavibrirala sva, neverjetno, in najsrečnejša sem, da sem ga našla. Res! Živela sem v New Yorku pa nisem našla enega tipa, potem pa v Piranu najdem ljubav svojega života (ljubezen svojega življenja op. a.). Če pa to ni usoda oziroma poigravanje z igro življenja," nam je takrat povedala mladenka, ki že nekaj časa študira v New Yorku.

Javnosti ga doslej še ni uradno predstavila, na Instagramu pa je objavila fotografijo, na kateri se poljublja s temnolascem. "Moj najboljši prijatelj in jaz. Če naju ne bi poznala, bi rekla, da sva 'pocukrana'. A vem, da sva resnična,“ je zapisala ob fotografiji. Zapisu je dodala še cel kup označb, med drugim tudi #pogrešam, #prava, #ljubezen, #moj, #svet.

 

 

 

 

Komentarjev 4
  • Tadej 00:23 16.marec 2018.

    Predvidevam, da mulo rabi malo vez da pride v ospredje.

  • porko2 16:37 15.marec 2018.

    Dali je naš Zemo? Ona ne zna pričat slovenski, onda ne zna ni on.

  • matermila 14:53 15.marec 2018.

    A je Djuro spet primakno par jurjev v vašo blagajno?