Magazin > Odnosi in prosti čas
3605 ogledov

Tabuji: O teh temah se morate s partnerjem pogovoriti

prepir, moški, ženska, skrbi Profimedias
O nekaterih temah se je s partnerjem težko pogovoriti.

Če imate dvome, če vam kaj ni všeč, se morate o tem nujno pogovoriti, saj se le na ta način lahko izognete nesporazumom. Še zlasti pomembno pa je, da se odkrito pogovorita o naslednjih temah:

Dvomi 
Vsak v nekem trenutku podvomi v svojo zvezo. Večina parov se o tem noče pogovoriti, kar je velika napaka. Prišlo bo do nesporazumov, ki so za zvezo lahko usodni. O tej temi se je treba pogovoriti čim prej. Bodite iskreni, četudi ste se že odločili, da s partnerjem za zdaj še ne želite živeti pod eno streho ali se zavedate, da se vajina pogleda glede prihodnosti razlikujeta. 

Nezadovoljiv seks
Seks v partnerstvu igra veliko vlogo. Lahko vaju poveže ali pa poveča prepad med vama. V zvezi se je treba zato odkrito pogovoriti o svojih spolnih željah. Partner vam bo za odkritost na koncu hvaležen.

Pomanjkanje higiene
Na začetku zveze je vse rožnato. Partnerjeve napake se nam zdijo ljubke, čez čas pa nas bodo spravljale ob živce. To velja tudi za njegov videz. V primeru, da vas partner zaradi pomanjkljive higiene nenadoma ne privlači več, mu to povejte. 

prepir Magazin Znaki, da se je vaš partner od zveze že poslovil

Tašča
Na partnerjeve starše želimo, še zlasti na začetku zveze, narediti dober vtis. V tem času poskušamo preslišati kritike ali ostre besede tašče, ki svojega sina ne želi izpustiti. Zelo redko se o slabem odnosu s taščo pogovorimo s svojo boljšo polovico. Le zakaj? Ni vam treba ves čas požirati jeze. Povejte mu, da so težave. Morda jih lahko pomaga rešiti.  

Bivši partner
Bivši partner je mnogokrat zelo pereča tema. Še zlasti ženske se rade primerjajo z nekdanjo partnerko svojega novega fanta. Če veste, da sta še vedno v prijateljskih odnosih oziroma morata biti v rednih stikih, na primer zaradi otroka, se s partnerjem o svojih strahovih pogovorite. prepir, moški, ženska, skrbi Magazin Kaj storiti, če se moški začne umikati?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.