Magazin > VIP
8354 ogledov

Natalija Gros: S šovom je po tragediji končno zadihala s polnimi pljuči

Natalija Gros POP TV
Natalija Gros je plesno odkritje letošnje sezone šova Zvezde plešejo, ki pa je svetlolasi lepotici pomagal tudi ponovno zaživeti.

Nekdanja profesionalna plezalka, ki svoje podplate to sezono brusi v šovu Zvezde plešejo, ta izziv sprejema kot prvo večjo življenjsko prelomnico, ki se ji je zgodila po smrti partnerja in očeta njene hčerke.

"Plesni šov mi vsekakor predstavlja nov začetek, saj sem pet dni pred začetkom treningov simbolično zaključila obdobje Juretovega ustvarjanja. To je bilo s premiero njegovega zadnjega dokumentarnega filma Zadnji ledeni lovci, ki smo ga skupaj z ekipo uspešno dokončali po njegovi smrti, njemu v spomin in čast," pravi Natalija Gros, ki je končno spet zadihala s polnimi pljuči in tudi prebudila svojo ženstvenost: "Šov je pri vsem tem čas, ki si ga zavestno jemlje zase, za vse, kar nisem imela časa prej, ker sem se morala ukvarjati z drugimi stvarmi. Po dolgem času spet diham s polnimi pljuči in se v svoji koži res lepo počutim. Ples pa je pri tem velik dejavnik, saj lahko kot ženska v njem razvijam ženstvenost in estetiko, nekaj, kar je res kot balzam za mojo žensko dušo. Ples mi je bil že od nekdaj velika želja in z vsako tako uresničitvijo svojih sanj, je to zame res nekaj čudovitega. Nekaj, v čemer neznansko uživam in za kar sem res neznansko hvaležna, da sem sploh dobila to priložnost."

Komentarjev 4
  • ferdinand 08:14 23.april 2018.

    Malo več spoštovanja ne reče se ba bi plezal po njej ampak da je ženska simpatična ne joka vsak bi Moral s probat kakšno kruto življenjsko izkušnjo potem pa bi obsojali ja osebno ji želim srečo v življenju

  • Lovebites 09:37 22.april 2018.

    Meni je pa butasto to,da vsi,ki so v nekih sovih toliko jokcajo in poudarjajo svoje osebne tragedije.Vem,zalostno,ampak na racun smrti svojca,tezkega otrostva in ne vem kaj se vse potem nabijajo simpatije in tocke.Saj ni potrebno celemu svetu vedeti in iskati ...prikaži več usmiljenja.Vsi smo preziveli taksne in drugacne zalostne trenutke in to prbijanje je nepotrebno.

  • supreme 08:52 22.april 2018.

    Bi pa z veseljem plezal po nej ....tud kksen klin zabil.....😂😂😂😂😂

Sorodne novice